Vrijwilligers noodzakelijk

De vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Diverse commissies zijn op zoek naar versterking. Er zit zeker iets tussen waarvoor je tijd hebt en wat je leuk vindt om te doen. Meld je aan bij  dan verspreiden zij de leden die aangegeven hebben vrijwilligerswerk te doen.

 • Clubkampioenschappen
  Het begeleiden van de clubkampioenschappen door deel te nemen aan tafeldiensten en hand en spandiensten te verrichten tijdens de clubkampioenschappen  in september.
 • Onderhoud en beheer: 4 vrijwilligers
  Het ondersteunen van zowel de onderhoudsploeg als de beheerploeg van het clubhuis en de omgeving van het clubhuis. Je hoeft geen technicus te zijn. Werk is naast het baanonderhoud ook o.a. groenonderhoud.
 • Clubhuiscommissie: 2 vrijwilligers
  Het ondersteunen van de CC door controleren van statiegeldflesjes, sorteren van lege flessen, aanspreekpunt vullen fusten bier, controle en aanvullen EHBO kist etc. Voor de bardienst zoeken we ook nog een vrijwilliger die tijdens de clubkampioenschappen aanwezig, communicatie verzorgt tussen de TC en de CC, eventueel hand en spandiensten verzorgt etc.
 • Communicatiecommissie: 2 vrijwilligers
  Taken binnen de communicatiecommissie zijn het coördineren van berichten, plaatsen op de site, social en een nieuwsbrief. Een aantal keer per jaar een persbericht maken over bijvoorbeeld een toernooi of nieuwe sponsor. Ongeveer 1-2 uur per week en alles kan remote.