Schooltennis

12662582_1007026392704043_2082557493860975624_n

Door onze tennisvereniging is de afgelopen jaren een fantastisch concept gelanceerd in Nieuwegein, namelijk het schooltennis. Onze trainers hebben in samenwerking met Sport ID verschillende basisscholen in Nieuwegein aangeschreven om tennisles te mogen geven.
Een mooie kans voor kinderen om spelenderwijs kennis te maken met tennis en hen plezier te laten beleven.

De gymlessen kregen een vervolg bij ons op de club. Kinderen die enthousiast waren geworden, kwamen hier massaal op af. Beide dagen zijn druk bezocht met zo’n zestig kinderen per dag. Fantastisch om te zien hoe leuk ze het allemaal vonden. De beide dagen werden gevuld met tennisspelletjes die met veel enthousiasme, fanatisme, talent en vooral plezier ontvangen werden.

Uiteindelijk mochten we een groot aantal kinderen verwelkomen voor de proeflessen bij ons op de vereniging. Een geweldig resultaat dat we te danken hebben aan de inzet van Sport ID, de trainers, onze selectiespelers en de vrijwilligers. Bij deze dank daarvoor en nu ons allemaal inzetten om deze kinderen te laten merken en voelen dat ze lid (gaan) worden van de mooiste en gezelligste club van Nieuwegein.

Zou je het leuk vinden als we ook bij jouw school langskomen? Stuur dan een mail en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.