Jeugd

Reguliere jeugdtraining
De reguliere trainingen voor jeugdleden verzorgt verenigingstrainer Bart van Essen. Deze trainingen (voor jeugdleden tot en met zeventien jaar) zijn onderverdeeld in een winterblok (van oktober tot en met maart) en een zomerblok (van april tot en met september).

Ouders/verzorgers kunnen hun kind inschrijven voor de training bij aanmelding als lid. Daar kunnen dan ook voorkeurstijden worden aangeven en de kinderen met wie graag samen wordt getraind.

De Technische Commissie maakt na de sluitingsdatum van de inschrijvingen samen met de verenigingstrainer een indeling in overleg met de deelnemers, waarbij rekening gehouden wordt met onder andere leeftijd en tenniservaring.

Kosten reguliere jeugdtraining
Per 1 oktober 2023 bedragen de kosten voor deze reguliere jeugdtrainingen € 128,- per blok (winter of zomer). Hierbij bestaat de mogelijkheid voor ieder nieuw jeugdlid om (in overleg bij aanmelding) eenmalig proeflessen te volgen.

Jeugdselectie
Francesco Jetten en Rik van der Wal trainen bij Rijnhuyse de jeugdselectie. Meer informatie en/of opgeven? Stuur dan een mail aan