Jeugd

George van der Geest

George is een ervaren trainer met A- en B-licentie en alle tenniskidsdiploma’s. Creativiteit en innovatie kenmerken zijn trainingsmethoden. Daarnaast is George vooral sterk op het gebied van conditietraining en mental coaching. Hij traint bij Rijnhuyse de tenniskidsselectie en groepstrainingen voor recreanten. Meer informatie en/of opgeven voor jeugdtennis? Stuur dan een mail aan .

De reguliere trainingen voor jeugdleden verzorgt verenigingstrainer Bart van Essen. Deze trainingen (voor jeugdleden tot en met zeventien jaar) zijn onderverdeeld in een zomerblok (van april tot en met september) en een winterblok (van oktober tot en met maart).

Ouders/verzorgers kunnen hun kind inschrijven voor de training bij aanmelding als lid. Daar kunnen dan ook voorkeurstijden worden aangeven en de kinderen met wie graag samen wordt getraind.

De Technische Commissie maakt na de sluitingsdatum van de inschrijvingen samen met de verenigingstrainer een indeling in overleg met de deelnemers, waarbij rekening gehouden wordt met onder andere leeftijd en tenniservaring.

Gratis lessen
De kosten voor deze reguliere trainingen bedragen € 120,- per blok, maar ieder nieuw jeugdlid heeft eenmalig recht op een gratis blok (zomer of winter). De gratis training vervalt als de jeugdleden worden opgenomen in de (gesubsidieerde) selectie.