Clubkampioenschappen

 

Clubkampioenschappen

De clubkampioenschappen zijn alleen bedoeld voor eigen leden. Clubkampioenschappen zijn HET feest van de vereniging. Dat mag je niet missen!

Goed voorbereiden op de start van de najaarscompetitie?  Schrijf je dan snel in voor de Rijnhuyse clubkampioenschappen 2021. Van 1 t/m 11 september ben je van harte welkom!  Je kunt je inschrijven op www.toernooi.nl en het derde onderdeel is helemaal gratis.

Tennissen, tennissen en nog eens tennissen

Tijdens de clubkampioenschappen willen we graag zoveel mogelijk tennissen. We hebben een ROOD en ORANJE event voor de jongste jeugd op 5 september. Verder een categorie groen, jeugd t/m 14 en t/m 17. Daarnaast willen wij de jeugd ook de mogelijkheid bieden om in de volwassenencategorieën mee te kunnen spelen. Zo kunnen volwassenen en jeugd samen en tegen elkaar spelen. Vanaf de categorie 6 hebben bieden wij eveneens een 35+ categorie.

Finale zaterdag

Naast veel tennisplezier is de finaledag natuurlijk extra bijzonder. Wij reiken de prijzen uit aan onze nieuwe clubkampioenen die een heel jaar lang deze eervolle titel dragen. Verder willen wij de finale zaterdag graag sfeervol en vooral feestelijk afsluiten met elkaar. Daarom organiseren wij een wijnproeverij en een gezellige BBQ, zodat we gezelligheid kunnen combineren met het in acht nemen van de RIVM-richtlijnen. Opgeven voor de BBQ kan je tijdens de toernooiweek aan de wedstrijdtafel doen.