Clubkampioenschappen

De Xpletus Clubkampioenschappen is een toernooi voor eigen leden. Elk jaar wordt na de zomer in verschillende categorieën (sterkte en leeftijd) gestreden om je een jaar lang clubkampioen te mogen noemen. Daarmee is dit toernooi hét jaarlijkse tennisfeest van de vereniging. Dat wil je niet missen.

Het is heerlijk in de nazomerzon een potje tennissen tegen bekenden en leden die je misschien nog nooit hebt ontmoet. Uitpuffen op het terras en met een lekker koel drankje. Nababbelen over de wedstrijd, de vakanties, de komende competitie. Want ja, het is natuurlijk ook een goede voorbereiding op de weer snelstartende najaarscompetitie. Wie wil dat nou niet?

Inschrijven editie 2022

De editie van 2022 is van woensdag 31 augustus tot en met zaterdag 10 september. Je kan inschrijven op toernooi.nl tot 19 augustus. Het derde onderdeel is zelfs helemaal gratis.

Finale zaterdag

Naast veel tennisplezier doordeweeks, is de finaledag natuurlijk extra bijzonder. Na afloop worden prijzen uitgereikt aan onze nieuwe clubkampioenen. Traditioneel wordt er feestelijk en gezellig afgesloten met een wijnproeverij en een heerlijke BBQ.