Vertrouwenscontactpersoon

Tennisvereniging Rijnhuyse wil niet alleen een sportieve en gezellige vereniging zijn, maar ook een veilige vereniging. Dat betekent dat wij van leden, trainers, coaches, ouders en supporters vragen een positieve bijdrage te leveren aan een veilig klimaat en goede omgangsvormen. Klik hier voor onze omgangsvormen volgens Fair Play.

Mocht het gebeuren dat je binnen de vereniging toch te maken krijgt met ongewenste omgangsvormen zoals pesten, agressie, geweld, intimidatie, discriminatie, uitsluiting, seksuele intimidatie en misbruik dan kan je terecht bij onze vertrouwenscontactpersoon (VCP) via .

Momenteel is onze VCP:  Sabina van den Hoek.

 

portretfoto Sabina

“Hallo, ik ben Sabina en ben in coronatijd lid geworden bij TV Rijnhuyse. Voor mij is het belangrijk dat iedereen met plezier kan sporten en zich veilig voelt bij Rijnhuyse. Mocht jij je niet prettig of veilig voelen binnen de club, kan je me benaderen via dan maken we een afspraak. Ik denk graag met je mee.”

 

 

WAT KAN DE VERTROUWENCONTACTPERSOON VOOR JE DOEN:

De VCP is aanspreekpunt voor leden, ouders, trainers, vrijwilligers en supporters. De VCP neemt je serieus, luistert naar je verhaal en gaat er vertrouwelijk mee om! De VCP wijst je de weg bij het zoeken naar oplossingen en verwijst je – indien nodig – door naar de vertrouwenspersoon van de KNLTB. De VCP doet altijd, al dan niet anoniem, een terugkoppeling naar het bestuur om de club veiliger te maken.

Naast onze eigen VCP is Centrum Veilige Sport Nederland er voor iedereen in de sport die vragen of twijfels heeft of een melding wil doen. Zij kunnen luisteren, meedenken én begeleiding bieden naar de beste oplossing.