55+

Rijnhuyse heeft een grote veteranenafdeling. Leden van 55 jaar of ouder kunnen vaak ook op andere momenten tennissen. Veel van onze veteranenleden spelen daarom bijvoorbeeld op maandag- en woensdagmorgen. Leden tossen dan zodat iedereen met iedereen speelt. Je hoeft op die ochtenden dus niet met een partner te komen en ook jongere leden zijn van harte welkom.

Diverse teams van tennisvereniging Rijnhuyse nemen in de maanden juni, juli en augustus, terwijl veel ‘werkenden’ op vakantie zijn, ook deel aan de Alternatieve Seniorencompetitie. Deze competitie wordt samen met een groot aantal tennisverenigingen in de regio georganiseerd.

Eind augustus is er een eendaags (open) toernooi voor veteranen.

In de winterperiode (oktober tot en met maart, maar niet in december) is de Winterdubbel Competitie. Dit is een onderlinge dubbel- en een mixed-veteranencompetitie. Stilzitten is er wat ons betreft niet bij!
Het eerste deel van de Winterdubbelcompetitie start in oktober en duurt ongeveer tot eind november. Het tweede deel begint eind januari en wordt medio maart afgesloten. De exacte data komen tijdig op de site te staan.

Tenslotte neemt Rijnhuyse ook met een aantal veteranenteams deel aan de KNLTB competitie in april en mei. Die competitie wordt overdag op de vrijdagen gespeeld.