Open Rijnhuyse

2019 – juni in plaats van september

Een verandering in de landelijke tenniskalender heeft ervoor gezorgd, dat het jaarlijkse open toernooi van Rijnhuyse eerder plaatsvindt dan je gewend bent; namelijk in juni in plaats van in september.

Om precies te zijn, het QuoVadis Rijnhuyse Open 2019 wordt gehouden van 15 tot en met 23 juni aanstaande. Doe je ook weer gezellig mee?
Inschrijven kan tot en met 5 juni a.s. via mijnknltb/toernooi.nl

Naast de gebruikelijke toernooiactiviteiten, zullen er buiten de baan ook diverse activiteiten voor jong & oud zijn. Volg Rijnhuyse op Instagram, Facebook of twitter voor de nieuwste updates over ons QuoVadis Rijnhuyse Open 2019

Afgelopen jaar (2018) won Sander van de Lagemaat (Lewabo). Hij won met 6-4 6-3 van Bennie van Es (TC Leerbroek).

In het gemengd dubbel categorie 2 speelden Sander van Lagemaat met Manon Timmer (Lewabo) een knap gewonnen wedstrijd tegen in een poule 6-1 6-4. Tegen Bram Schultings (Domstad) en Elleke van Heerwaarde (Uithof). Het dubbelspel bij de mannen werd een prooi voor Bob Rijkenberg en Mike Diks (beiden Rijnhuyse). Tweede in de poule werden Jeroen van Hoeflaken en Marcel van Steeg. Bij de vrouwen werd dit jaar helaas wegens een gebrek aan inschrijvingen niet gespeeld in de hoogste categorie.

Bennie en Sander.

 

2017

maruschkakleinkrantwinnaar

In 2017 was de eerste keer speelsterkte 2 aan het deelnemersveld damesenkel, damesdubbel en gemengd dubbel toegevoegd. Maruschka van Soest (TC Domstad) zette vervolgens als eerste 2 speelster het QuoVadis Rijnhuyse 2017 op naam. In een spannende eindstrijd tegen favoriete Lisa Borckink (TC Bilthoven) was Maruschka de sterkste. In de gemengd dubbel 2 waren Lisa Borckink samen met haar partner Maarten Hulst (beiden TC Bilthoven) uiteindelijk de sterksten. Met 6-3 en 7-5 wonnen zij van Milou Ettekoven en Bram Stultiens. De finale herenenkel 3 werd gewonnen door onze clubleden Jeroen van Hoeflaken en Marcel Tersteeg. De damesdubbel 3 finale is uiteindelijk gewonnen door Marit Kreugel en Merel van Houten.