Jeugdtoernooi

Rijnhuyse volgt de richtlijnen van de KNLTB en het NOC*NSF i.v.m. het Coronavirus (COVID-19) (status 12 maart 2020)

Dat betekent dat wij helaas het Kapsalon Van Doorn Open Jeugdtoernooi Rijnhuyse 2020 moeten annuleren! We gaan in overleg met de KNLTB of het eventueel op een latere datum ingehaald kan worden.

Zijn jullie allemaal klaar voor de 12e editie van het open jeugdtoernooi? Je kunt het toernooi volgen op www.toernooi.nl

Van 15 t/m 22 maart ben je van harte welkom bij het Open Jeugdtoernooi Rijnhyse. Schrijf je je in voor een tweede onderdeel, dan is deze helemaal GRATIS. 

Ook dit jaar reiken wij weer het Gouden racket uit aan de speler of speelster die een ‘sportiefste instelling’ heeft. De hele week is er een mysterie scout aanwezig die deelnemers beoordeelt op hun houding op de baan. Sportief gedrag, extreme pech, doorzettingsvermogen en plezier op de baan zijn daarbij de vier aandachtspunten. Het Gouden racket is gesponsord en gemaakt door Grondijs schilderwerken.

ROOD en ORANJE event.

Op Zondag 22 maart tijdens de finaledag kun van je 09.00 t/m 11.00 meedoen aan het Rood en Oranje event. De kinderen staat weer veel tennisplezier te wachten. We starten met een warming-up, waardoor iedereen actief en warm begint. Dan beginnen de wedstrijdjes met tussendoor de nodige traktaties. Aan het einde hebben wij een feestelijke afsluiting met elkaar. Voor lekkers wordt tijdens het hele event gezorgd.

Vrijwilligers. Voor ons Open Jeugdtoernooi nog mooier te maken, zijn wij nog op zoek naar helpende handen. Wij kunnen nog hulp gebruiken met tafeldiensten gedurende het hele toernooi (tussen 16.00 en 21.00 door de weeks en tussen 9.00 en 19.00 in het weekend). Eveneens zouden wij het ook leuk vinden als jullie ons helpen tijdens het ROOD en ORANJE event op zondag 22 maart van 09.00 t/m 11.00. Wanneer je wil helpen stuur dan een mail naar .