Competities

Tenniskids – Rode, Oranje en Groene competitie
Het Tenniskids programma bestaat uit de Rode, Oranje en Groene competitie en er wordt op leeftijd gespeeld in deze drie kleuren. Er wordt gespeeld op aangepaste banen (rood is een mini-veld, oranje is een driekwart-veld en groen is een heel veld) en iedere kleur heeft ook zijn eigen soort ballen. De trainer en de Technische Commissie maken een indeling in het juiste kleur team, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau speelt.

In het clubhuis hangen folders voor ouders met daarin een verdere uitleg. Heeft u verder nog vragen dan kunt u mailen naar .

Groene competitie
Het Tenniskidsprogramma Groen wordt zowel in het voorjaar als in het najaar gespeeld op zondag.

Rode en Oranje competitie (voorheen Worldtour)
De Rode en Oranje competitie is erop gericht om de jongste jeugd op een speelse manier wedstrijdjes te leren spelen en op die manier zoveel mogelijk plezier te laten beleven aan tennis. Alleen de leeftijd is belangrijk voor de indeling, niveau en ervaring niet. De Rode en Oranje competitie wordt gespeeld op een aantal zondagochtenden, starttijd 8.30 uur. Eindtijd Rood ongeveer 11.00 uur en Oranje ongeveer 12.00 uur.

Voorjaarscompetitie

Inschrijving Voorjaarscompetitie 2024

Inschrijven voor het Voorjaar 2024 kan nu! De inschrijving voor de Voorjaarscompetitie 2024 is geopend! Klik hier voor informatie hoe je in te schrijven. Opgeven kan tot en met zondag 31 december!

Wil je komend voorjaar meedoen aan de Rode of Oranje competitie? Stuur dan uiterlijk 31 december een mailtje met daarin je naam, geboortedatum en kleur (rood of oranje) naar  om je op te geven. De Tenniskidscoördinator zal vervolgens samen met de trainers de teams samenstellen.