Recreatief

Voor alle spelers die graag een wedstrijd willen spelen in een gezellige sfeer organiseert de recreatiecommissie het hele jaar activiteiten Alle seniorleden kunnen meedoen aan deze activiteiten. Ondanks dat de meeste evenementen een wedstrijdvorm hebben, ligt de nadruk toch vooral op het recreatieve tennis. Deze activiteiten, met name het maandag/woensdag-circuit, zijn zeer geschikt voor nieuwe leden. Op die manier maak je kennis met de vereniging en de leden.

Tossavonden
Iedere maandag is er van 20.00 uur tot 22.00 uur tossavond. Je kunt je racket meenemen en je speelt iedere keer tegen iemand anders. Leuk om mensen te leren te kennen of gewoon leuk voor de afwisseling.

Laddercompetitie
Wil jij ook regelmatig (vriendschappelijke) wedstrijden spelen, uitgedaagd worden of andere leden leren kennen? Doe dan mee aan de Laddercompetitie. Iedereen kan meedoen, ongeacht je speelsterkte. Speeldata zijn flexibel, je speelt wanneer het jou uitkomt! Er wordt gespeeld in de categorie enkel of dubbel.

Na aanmelding kom je in een ‘ladder’ (klassement) met alle spelers die meedoen. Elke 2 weken start een nieuwe ronde, waarin je automatisch gekoppeld wordt aan een tegenstander van jouw niveau. Je wisselt van plek als je wint van iemand die hoger staat. Je kunt op ieder moment instappen, een ronde overslaan (door bijv. vakantie) of uitschrijven.

All Weather toernooi
Het All Weather is een intern dubbeltoernooi. Zes weekenden in de wintermaanden. Introducés zijn van harte welkom.

Männerabend
Een avond van ontspannen tennis met bier en bbq!

Ladies Night
Deze avond is speciaal bedoeld voor alle vrouwen. Ontspannen spelen en gezellig kletsen.

Vrijwilligerstoernooi
Een toernooi is speciaal voor de vrijwilligers en hun partners van de vereniging.