Competitie Junioren (geel) en Senioren

Veel leden, jeugd en senior, nemen deel aan competities die de KNLTB organiseert. Binnen de club zorgt de Technische Commissie ervoor dat de juiste teams voor de juiste competities worden ingeschreven.

Voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie start begin april en beslaat in totaal zeven weken. Teams van Tennisvereniging Rijnhuyse doen mee aan de landelijke competities op de donderdag (dames), vrijdag overdag (50+), vrijdagavond (17+ en 35+), zaterdag (junioren en senioren) en zondag (junioren en senioren).

Voorjaarscompetitie 2022

Inschrijven voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2022 kan NU!

Hoewel Corona nog altijd de nodige onzekerheid geeft, starten we toch alvast met de voorbereidingen voor de Voorjaarscompetitie in de hoop dat we in het voorjaar ‘normaal’ competitie kunnen spelen. Dus verzamel jouw tennisvrienden en schrijf jullie team nu in! Doe dit vóór zondag 19 december.

Inschrijven doe je door dit formulier in te vullen en te verzenden. Op diezelfde pagina vind je meer informatie over de inschrijving, de aangeboden competitiesoorten en enkele belangrijke opmerkingen.

Het komt voor dat er meer teams willen inschrijven dan waarvoor plaats is. Ook kunnen we helaas vooraf geen beloftes doen voor aanvragen van bepaalde klassen. Uiteraard doen we wel onze uiterste best het iedereen naar de zin te maken.

Aanmelden kan tot en met zondag 19 december a.s.

Najaarscompetitie

Ook in het najaar nemen teams van Tennisvereniging Rijnhuyse deel aan een tenniscompetitie die door de KNLTB wordt georganiseerd. Vanaf medio september treden diverse senioren- en juniorteams op vrijdagavond, zaterdag of zondag aan om te spelen tegen andere teams uit de regio in de najaarscompetitie. Ook deze competitie duurt zeven weken.

Najaar 2019

De teamindeling en lijst met reservespelers van de Najaarscompetitie 2019 staat hier. De speeldagen kun je hier vinden.

De actuele standen en uitslagen van onze competitieteams zie je hier.