Competitie Junioren (geel) en Senioren

Veel leden, jeugd en senior, nemen deel aan competities die de KNLTB organiseert. Binnen de club zorgt de Technische Commissie ervoor dat de juiste teams voor de juiste competities worden ingeschreven.

Voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie start begin april en beslaat in totaal zeven weken. Teams van Tennisvereniging Rijnhuyse doen mee aan de landelijke competities op de donderdag (dames), vrijdag overdag (50+), vrijdagavond (17+ en 35+), zaterdag (junioren en senioren) en zondag (junioren en senioren).

Competitie Najaar 2020

Zoals bekend is de Voorjaarscompetitie 2020 niet doorgegaan door de situatie rondom Covid-19. Zoals het er nu naar uit ziet zal er in het najaar wel weer een competitie plaatsvinden (uiteraard met de nodige RIVM- en hygiëneregels).

De TC heeft besloten om de oorspronkelijke voorjaarsteams voorrang te geven op de inschrijving voor de competitie in het najaar. Op basis van deze inventarisatie hebben we nog capaciteit voor nieuwe teams op enkele speeldagen, namelijk de donderdagochtend, vrijdagochtend, zaterdag overdag en zaterdagavond. Dit betekent dat we voor de vrijdagavond en zondag geen nieuwe inschrijvingen kunnen accepteren. Tot slot: wij volgen de richtlijnen van de KNLTB met betrekking tot eventuele wijzigingen in de opzet van de competitie in het najaar. In afwachting van de ontwikkelingen rond het coronavirus bestaat er ook nog een kleine kans dat de competitie alsnog niet doorgaat. Ook hierbij volgen wij de richtlijnen van de KNLTB, het RIVM en de overheid.

De inschrijving voor deze competitie is nu geopend. De competitie begint in week 37 en duurt tot en met week 43 van 2020. De speeldagen kun je hier vinden.

Inschrijven doe je door dit formulier in te vullen en te verzenden. Doe dit voor woensdag 24 juni a.s.! Op diezelfde pagina vind je meer informatie over de inschrijving, de aangeboden competitiesoorten en enkele belangrijke opmerkingen.

Het komt voor dat er meer teams willen inschrijven dan waarvoor plaats is. Ook kunnen we helaas vooraf geen beloftes doen voor aanvragen van bepaalde klassen. Uiteraard doen we wel onze uiterste best het iedereen naar de zin te maken.

Aanmelden kan tot en met woensdag 24 juni a.s.!

Najaarscompetitie

Ook in het najaar nemen teams van Tennisvereniging Rijnhuyse deel aan een tenniscompetitie die door de KNLTB wordt georganiseerd. Vanaf medio september treden diverse senioren- en juniorteams op vrijdagavond, zaterdag of zondag aan om te spelen tegen andere teams uit de regio in de najaarscompetitie. Ook deze competitie duurt zeven weken.

Najaar 2019

De teamindeling en lijst met reservespelers van de Najaarscompetitie 2019 staat hier. De speeldagen kun je hier vinden.

De actuele standen en uitslagen van onze competitieteams zie je hier.