Competitie Junioren (geel) en Senioren

Veel leden, jeugd en senior, nemen deel aan competities die de KNLTB organiseert. Binnen de club zorgt de Technische Commissie ervoor dat de juiste teams voor de juiste competities worden ingeschreven.

Voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie start begin april en beslaat in totaal zeven weken. Teams van Tennisvereniging Rijnhuyse doen mee aan de landelijke competities op de donderdag (dames), vrijdag overdag (50+), vrijdagavond (17+ en 35+), zaterdag (junioren en senioren) en zondag (junioren en senioren).

Voorjaarscompetitie 2022

Indeling Competitie 2022

De teamindeling en de lijst met reservespelers van de Voorjaarscompetitie 2022 vind je hier en voor de speeldagen klik je hier.

Wil je de actuele standen en uitslagen van onze competitieteams bekijken? Klik dan hier!

Ook kun je per speeldag zien welke teams uit en thuis spelen, inclusief de aanvangstijden. Klik hier.

Najaarscompetitie

Ook in het najaar nemen teams van Tennisvereniging Rijnhuyse deel aan een tenniscompetitie die door de KNLTB wordt georganiseerd. Vanaf medio september treden diverse senioren- en juniorteams op vrijdagavond, zaterdag of zondag aan om te spelen tegen andere teams uit de regio in de najaarscompetitie. Ook deze competitie duurt zeven weken.

Najaar 2022

Inschrijven voor de KNLTB Najaarscompetitie 2022 kan NU!

In september en oktober 2022 kunnen teams van Tv Rijnhuyse weer volop meestrijden in diverse competitiesoorten. Verzamel je tennisvrienden en schrijf jullie team nu in! Doe dit vóór zondag 5 juni.

Inschrijven doe je door dit formulier in te vullen en te verzenden. Op diezelfde pagina vind je meer informatie over de inschrijving, de aangeboden competitiesoorten en eventuele wijzigingen.

Voor de jeugd geldt: van de huidige jeugdteams uit de Voorjaarscompetitie willen we graag weten of ze als team door willen gaan in de Najaarscompetitie of niet. Ook als er mutaties zijn binnen het team willen we dit graag weten. Je mag dit mailen naar en daarnaast gaan we de aanvoerders van deze teams hiervoor ook persoonlijk benaderen. Jeugdleden die op dit moment nog geen competitie spelen, maar dit in het najaar wel graag willen, kunnen zich opgeven d.m.v. een mailtje aan . Dit kan individueel (we gaan dan ons best doen om een plekje in een passend team te vinden) of als compleet team.

Het komt voor dat er meer teams willen inschrijven dan waarvoor plaats is. Ook kunnen we helaas vooraf geen beloftes doen voor aanvragen van bepaalde klassen. Uiteraard doen we wel onze uiterste best het iedereen naar de zin te maken.

Aanmelden kan tot en met zondag 5 juni a.s.!