Competitie Junioren (geel) en Senioren

Veel leden, jeugd en senior, nemen deel aan competities die de KNLTB organiseert. Binnen de club zorgt de Technische Commissie ervoor dat de juiste teams voor de juiste competities worden ingeschreven.

Voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie start begin april en beslaat in totaal zeven weken. Teams van Tennisvereniging Rijnhuyse doen mee aan de landelijke competities op de donderdag (dames), vrijdag overdag (50+), vrijdagavond (17+ en 35+), zaterdag (senioren) en zondag (junioren en senioren).

Voorjaarscompetitie 2024

Inschrijven voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2024 kan nu!

In het voorjaar van 2024 kunnen teams van T.V. Rijnhuyse weer volop meestrijden in diverse competitiesoorten. Verzamel jouw tennisvrienden en schrijf jullie team nu in! Doe dit uiterlijk zondag 31 december.

Inschrijven doe je door dit formulier in te vullen en te verzenden. Op diezelfde pagina vind je meer informatie over de inschrijving, de aangeboden competitiesoorten en enkele belangrijke opmerkingen.

Het komt voor dat er meer teams willen inschrijven dan waarvoor plaats is. Ook kunnen we helaas vooraf geen beloftes doen voor aanvragen van bepaalde klassen. Uiteraard doen we wel onze uiterste best het iedereen naar de zin te maken.

Aanmelden kan tot en met zondag 31 december a.s!

Najaarscompetitie

Ook in het najaar nemen teams van Tennisvereniging Rijnhuyse deel aan een tenniscompetitie die door de KNLTB wordt georganiseerd. Vanaf medio september treden diverse senioren- en juniorteams op vrijdagavond, zaterdag of zondag aan om te spelen tegen andere teams uit de regio in de najaarscompetitie. Deze competitie duurt vijf weken.

Najaar 2024

Inschrijven voor de KNLTB Najaarscompetitie 2024 kan NU!

In september en oktober 2024 kunnen teams van Tv Rijnhuyse weer volop meestrijden in diverse competitiesoorten. Verzamel je tennisvrienden en schrijf jullie team nu in! Doe dit uiterlijk maandag 10 juni.

Inschrijven doe je door dit formulier in te vullen en te verzenden. Op diezelfde pagina vind je meer informatie over de inschrijving, de aangeboden competitiesoorten en eventuele wijzigingen.

Voor de jeugd geldt: van de huidige jeugdteams uit de Voorjaarscompetitie willen we graag weten of ze als team door willen gaan in de Najaarscompetitie of niet. Ook als er mutaties zijn binnen het team willen we dit graag weten. Je mag dit mailen naar en daarnaast gaan we de aanvoerders van deze teams hiervoor ook persoonlijk benaderen. Jeugdleden die op dit moment nog geen competitie spelen, maar dit in het najaar wel graag willen, kunnen zich opgeven d.m.v. een mailtje aan . Dit kan individueel (we gaan dan ons best doen om een plekje in een passend team te vinden) of als compleet team.

Het komt voor dat er meer teams willen inschrijven dan waarvoor plaats is. Ook kunnen we helaas vooraf geen beloftes doen voor aanvragen van bepaalde klassen. Uiteraard doen we wel onze uiterste best het iedereen naar de zin te maken.

Aanmelden kan tot en met maandag 10 juni a.s.!