Volwassenen

Bart van Essen

Bart van Essen

Rijnhuyse regelt alle eerste jeugdtrainingen, maar we kunnen ons voorstellen dat ook senioren het prettig vinden om hun vaardigheden te verbeteren. Deze leden krijgen o.a. les van onze verenigingstrainer Bart van Essen. Daarnaast geeft Bart ook les aan jeugdleden die niet tot de selectie behoren.

Bart is al jarenlang een vaste waarde in het trainerscorps op Rijnhuyse. Gedreven geeft hij les op de banen rond ’t fort. Maar ook buiten de lessen om is zijn aanwezigheid alom vertegenwoordigd op de club. In zijn contacten met jongere spelers, talenten, invallen in competitieteams, G-tennis, rolstoeltennis, bijdrages aan evenementen en clinics; hij geeft altijd thuis.

De lessen vinden vooral plaats op de avonden, zoveel mogelijk in groepen van vier leden per baan. Ook is er voor senioren de mogelijkheid om overdag les te krijgen. Interesse? Kom een keertje langs ’s avonds op de club voor een eerste indruk. Of geef je meteen op; inschrijven voor de trainingen voor senioren loopt via Leidsche Rijn Tennis (LRT). Wanneer je voor het eerst gaat trainen via LRT (tennisles of mentale training), dan hoef je jezelf alleen de eerste keer in te schrijven via de website van LRT. In het vervolg krijg je een uitnodiging met een inschrijvingslink.