Volwassenen

Bart van Essen

Bart van Essen

Rijnhuyse regelt alle eerste jeugdtrainingen, maar we kunnen ons voorstellen dat ook senioren het prettig vinden om hun vaardigheden te verbeteren. Deze leden krijgen les van onze verenigingstrainer Bart van Essen. Daarnaast geeft Bart ook les aan jeugdleden die niet tot de selectie behoren.

Bart is al jarenlang een vaste waarde in het trainerscorps op Rijnhuyse. Gedreven geeft hij les op de banen rond ’t fort. Maar ook buiten de lessen om is zijn aanwezigheid alom vertegenwoordigd op de club. In zijn contacten met jongere spelers, talenten, invallen in competitieteams, G-tennis, rolstoeltennis, bijdrages aan evenementen en clinics; hij geeft altijd thuis.

De lessen van Bart vinden vooral plaats op de avonden, zoveel mogelijk in groepen van vier leden per baan. Interesse? Neem dan rechtstreeks contact op met Bart van Essen via telefoonnummer 030-6032532 (clubhuis). Of kom eens een keertje langs ’s avonds voor een indruk.

Ook is er voor senioren de mogelijkheid om overdag les te krijgen bij Bart.

Heeft clubtrainer Bart van Essen geen ruimte meer en wil je toch graag alleen of met een groepje werken aan je techniek en tactiek? Stuur dan een berichtje naar . George heeft ruimte op dinsdag- en donderdagavond.