Ons clubhuis mag weer open – corona update 26 januari 2022

corona update 26 jan

Vanaf vandaag, woe 26 januari mag de horeca weer open. Dat betekent ook dat ons clubhuis weer open mag. Het is ons streven dat ons clubhuis vanaf donderdag 27 januari open is. Maar dat heeft natuurlijk ook te maken met de beschikbare bardienst. Ook officiële club overstijgende wedstrijden zijn weer toegestaan e is publiek welkom bij wedstrijden en trainingen. Er gelden wel voorwaarden zoals vaste zitplaatsen en een coronatoegangsbewijs (CTB).

De huidige regels voor tennis op een rijtje:

  • Buiten tennissen is toegestaan, zowel vrij spelen als trainingen voor jeugd en volwassenen. Er geldt geen eindtijd en er is geen maximale groepsgrootte. Dubbelen is dus mogelijk en trainingen met bijvoorbeeld een groep van 6 of 8 personen mag ook.
  • Club overstijgende wedstrijden, zoals competities en open toernooien zijn toegestaan.
  • Publiek is buiten toegestaan bij wedstrijden en trainingen, wel moeten volwassenen 1.5 meter afstand tot elkaar houden en een vaste zitplaats hebben.
  • Horeca op sportlocaties mag open tot 22:00 uur. Er gelden vaste zitplekken en een coronatoegangsbewijs bewijs is nodig voor iedereen vanaf 18 jaar. Een mondkapje is nodig bij het verplaatsen in de ruimte voor iedereen vanaf 13 jaar en er moet 1.5 meter afstand tot elkaar worden gehouden.
  • Kleedkamers, douches en toiletten mogen open; bij het gebruik hiervan is een CTB (vanaf 18 jaar) en het dragen van een mondkapje (vanaf 13 jaar) verplicht.