Competitietraining en mentale training

competitietraining Rijnhuyse

Tennisschool Leidsche Rijn Tennis biedt onze competitiespelers 4 competitietrainingen van een uur aan om optimaal voorbereid te zijn op de voorjaarscompetitie. De lessen worden verzorgd door de trainers Thomas van Doorn en George van der Geest.
De inschrijving gaat via www.leidscherijntennis.nl onder het kopje inschrijven/Rijnhuyse.

Zondagmiddag

De trainingen worden 3x gegeven op zondagmiddag om 15.00/16.00 of 17.00 uur en op 1x op zaterdagmiddag i.v.m. een ander evenement op zondagmiddag. We maken na de inschrijving een indeling en communiceren dit met jullie via de mail. De trainingsdata zijn zondag 9 en zaterdagmiddag 15 februari en zondag 8 en 29 maart.
De kosten zijn op basis van 4 deelnemers in totaal € 60,00 p.p. Mocht je maar 3 trainingen kunnen volgen, dan passen we de prijs na inschrijving aan naar € 45,00 ( geef dit aan bij het veld opmerkingen op het inschrijfformulier). Het minimum aantal trainingen is 2 met een prijs van € 30,00 p.p.

De inschrijving sluit 6 februari.

Mentale training op maandagavond

Naast de competitietraining bieden we ook op 2 avonden mentale training aan. George zal op een leuke manier situaties bespreken die veel voorkomen bij het spelen van wedstrijden en daarna tips geven hoe hier mee om te gaan.

De inschrijving vindt ook plaats via de hierboven genoemde website en de training wordt gegeven op maandagavond 30 maart en 6 april van 19.30 tot 21.00 uur. De kosten zijn € 15,00 p.p. en er is plek voor maximaal 16 personen (inschrijving sluit bij het bereiken van het maximaal aantal personen).
De inschrijving sluit wanneer het maximum aantal inschrijvingen is bereikt.

Mochten er nog vragen zijn over beide trainingen, dan kan er gemaild worden naar of telefonisch contact worden opgenomen met 06-51107474 (Francesco Jetten).