Daarom is Rijnhuyse zo’n prachtige vereniging!

jubileumfeest Rijnhuyse

Weten waarom Rijnhuyse al 50 jaar zo’n fantastische vereniging is. Bekijk dan dit geweldige filmpje dat Joz, één van onze leden, op eigen initiatief heeft gemaakt.

Agenda

Rijnhuyse is al 50 jaar een hele gezellige vereniging, met activiteiten voor jong & oud. Op deze website staan er  een heleboel genoemd. Klik ook op de agenda rechts van de homepage om te zien wanneer er banen voor activiteiten bezet zijn.

Actuele informatie op social media

Wil je alle last minute info zien, volg ons dan op Facebook of op Instagram. En wil jij ons helpen bij een activiteit (want waar zou een vereniging zijn zonder vrijwilligers) dan stuur je ons gewoon een mailtje. Wij proberen je dan in contact te brengen met de desbetreffende commissie of werkgroep.