Dresscode 7 juli: vintage of wit

witte tenniskleding

We gaan een geweldig jubileumfeest tegemoet! Er zijn fantastisch veel aanmeldingen en het gaat helemaal leuk worden.

Nog even wat weetjes op een rij
  • Jullie zijn vanaf 12.30 uur van harte welkom. Om 13 uur starten we met het programma. Dus wees op tijd, want je wilt natuurlijk niet ontbreken op de groepsfoto!
  • We hopen dat iedereen in tenniskleding uit de jaren 60/70 komt; vintage dus. Ga naar de zolder en zoek naar gebreide spencers en truien, korte broekjes á la Borg, plooirokjes, zweetbandjes en zonnekleppen. Kun je dit allemaal écht niet vinden, kom dan in het wit, zoals je vroeger werd verwacht op de tennisbaan.
  • Laat de auto thuis en kom op de fiets (en zet deze goed op slot!). Mocht je toch met de auto komen, parkeer deze dan bij de hockeyvelden. Het toegangshek tussen de hockeyvelden en onze tennisbanen is open. Er worden die dag geen auto’s toegelaten op de parkeerplaats van onze vereniging.
  • Na alle sportieve activiteiten die op het programma staan, ontstaat er vast een lekkere trek. Ook hieraan is gedacht, dus staat er tussen 16 uur en 18 uur een kleinigheid te eten klaar voor jullie.

Tot 7 juli!

Karin van de Peppel, Saskia Soesbergen, Celesta Vendrig, Ben Peek, Esther van Doorn en Margo Pijpker