Laatste keer tossen dit jaar

24051f1a73d7ccf80aa0e781a6178da9_S

De maandelijkse tossavond is een week vervroegd naar 19 december, vanwege de feestdagen.

Tossen is maandelijks op maandagavond een paar uurtjes ballen voor en met beginners, nieuwkomers, iedereen die op zoek is naar een tennismaatje, en daarnaast een vaste ploeg mensen die ongedwongen gezellig met elkaar eens in de zoveel tijd wil tennissen.

Je kunt gewoon langskomen, aanmelden is niet nodig. Indelen gebeurt ter plekke. Ook niet-leden die willen meespelen om de club te leren kennen, kunnen kosteloos meespelen. Dus neem gerust je buurvrouw mee.

Om 20.00 uur is er koffie of thee. Daarna twee keer een uurtje spelen, halverwege wordt er gewisseld van team. Dus wat let je? De winter is zacht, een beetje beweging altijd lekker zo voor de feestdagen. Speel gezellig een partijtje mee op maandag 19 december.