Inschrijving Voorjaarscompetitie 2017

mix-1-zaterdag

 

 

 

 

 

 

De inschrijving voor de Voorjaarscompetitie 2017 is geopend! Begin april tot en met begin juni 2017 kunnen teams van T.V. Rijnhuyse weer volop meestrijden in diverse competitiesoorten. Verzamel jouw tennisvrienden en schrijf jullie team z.s.m. in.We nodigen vooral ook nieuwe leden uit om zich op te geven, zij zijn van harte welkom om competitie te spelen. Competitie bij Rijnhuyse betekent veel gezelligheid, goede sfeer en het spelen en bekijken van sportieve wedstrijden bij de leukste vereniging van de regio. De competitie wordt traditioneel afgesloten met een bbq of buffet voor alle deelnemers.

Inschrijven van een team dient gedaan te worden d.m.v. het invullen en verzenden van het ‘Inschrijfformulier Voorjaarscompetitie 2017’.

Meer informatie over de inschrijving en de aangeboden competitiesoorten is ook te vinden op deze pagina.

Net als eerdere jaren is het aantal plaatsen beperkt. De zondag is traditioneel een zeer drukke speeldag, doordat deze dag onder andere onze selectieteams actief zijn. Maar de Technische Commissie verwacht komend jaar ook nog meer drukte op de overige speeldagen door het toenemende ledenaantal. Daarom kunnen we plaatsing nooit 100% garanderen.

De KNLTB heeft meerdere (spelregel) wijzigingen en nieuwe competitievormen aangekondigd voor 2017. Zoveel mogelijk informatie is terug te vinden op bovenstaande pagina.

Aanmelden kan tot en met zaterdag 19 november a.s!