Besproken punten in de bestuursvergadering van 13 juli

TR-Rijnhuyse-logo-groen-geel_nw-768x6011. De samenwerking tussen de commissie.

Het bestuur is van mening dat de samenwerking tussen de commissies verbetering behoeft. Nog te veel functioneren de commissies als eilandjes. Ook tijdens de afgelopen clubkampioenschappen is weer gebleken dat die samenwerking ondanks alle goede bedoelingen niet optimaal is. Het bestuur heeft de coördinerende werkgroep die de clubkampioenschappen heeft voorbereid om een gedegen evaluatie gevraagd. Mede aan de hand van die evaluatie zal het bestuur in overleg met de commissies bekijken op welke manier de samenwerking kan worden verbeterd.

2. Bardiensten.

De bardiensten zijn een steeds terugkerend punt in bestuursvergaderingen. Ook de afgelopen periode is weer gebleken dat veel bardiensten niet opkomen. De Clubhuiscommissie is druk bezig oplossingen te zoeken voor de korte en de langere termijn. In een aparte Nieuwsbrief zullen de leden daarover worden geïnformeerd. Het bestuur is wel verheugd dat de Clubhuiscommissie weer op sterkte gaat komen. Per 1 september mag worden verwacht dat de commissie compleet is.

3. De trainers.

De contracten met de trainers zijn de afgelopen weken nadrukkelijk aan de orde geweest. Zo is besloten om de verenigingstrainer een bonus toe te kennen over 2016. De jeugdselectietrainsters zal een verhoging van de uurvergoeding krijgen en een aantal taakuren. Hieruit blijkt dat t.c. en bestuur uiterst tevreden zijn over de taakuitoefening van beide trainers. De zoektocht naar een nieuwe selectietrainer is ingezet. Diverse contacten zijn gelegd om ervoor te zorgen dat er per 1 oktober 2106 een nieuwe selectietrainer is.

4. Plantenbakken terras.

De Werkgroep Buitensfeer heeft advies uitgebracht over de inrichting van het park. Voordat tot een uitwerking van dat advies en eventueel uitvoering wordt overgegaan zullen de leden in de gelegenheid worden gesteld daar hun oordeel over te geven. Vooruitlopend hierop is het bestuur van mening dat het dringend noodzakelijk is de inrichting van het terras aan te passen. De huidige plantenbakken staan op “instorten” en ook het gereedkomen van de loungebanken maken het gewenst het terras aan te pakken. In overleg met de Werkgroep Buitensfeer en de Parkbeheer commissie worden de huidige plantenbakken verwijderd en vervangen door 5 ronde plantenbakken op het terras. De overige plantenbakken op het park die niet meer in goede staat zijn zullen worden verwijderd. De planten zullen zo veel mogelijk worden hergebruikt. Zo mogelijk zal dit alles zijn beslag krijgen voor 13 augustus ( Rio ).