Bardiensten in ontwikkeling

Het organiseren van de bardiensten is lastig en helaas verschijnt niet iedereen op zijn/haar bardienst. En dat geeft weer irritatie bij andere leden. Gelukkig hebben Wies Wiegmans en Nel Stekelenburg aangeboden om Wessel Mienis te helpen bij deze zware en ondankbare taak.

Leden voor de bardiensten gezochtPlanning vanaf 15 augustus

Allereerst zijn de bardiensten vanaf 15 augustus tot en met einde van het jaar ingepland, tenzij je al drie of meer keren bardienst hebt gehad of je zelf al hebt ingeschreven. Vanaf 15 augustus a.s. behoort er dus weer iedere dag bardienst te zijn.

Kan je niet, dan moet je zelf zorgen voor vervanging. Kom je niet zonder een geldige reden, dan riskeer je een boete. Op het whiteboard kunnen de sleutelhouders de no-show noteren. Tevens willen we alle bardiensten graag een paar korte vragen stellen. Daarom komen achter de bar evaluatieformulieren te liggen. Het zou fijn zijn als iedere bardienst dit formulier invult!

En tot slot gaan we hard nadenken hoe we de indeling van de bardiensten in 2017 kunnen verbeteren. Heb je suggesties en ideeën? Mail ze naar .