Rio 2016

Op zaterdag 13 augustus vindt op ons terrein een eenmalig evenement plaats. We zwaaien die dag het paralympisch tennisteam uit. Ze hebben dan hun laatste training op Nederlandse bodem in Nieuwegein. Dit is een geste van de KNLTB omdat ze vorig jaar Dennis Sporrel wel heel snel nodig hadden en wij gedwongen waren snel oplossingen te zoeken.

De voorbereiding van deze clinic is in handen van een speciale werkgroep (Paula van Elst, Vincent van Esch, Wim in ’t Veld, Lex Samuel, Peter van der Wal en Rick van Midde). We willen er een echte happening van maken. Het draait uiteraard om de rollers, maar we denken ook aan andere activiteiten zoals een volley-challenge, servicemeter, springkussen, olympische spelen op groot scherm en kraampjes voor lokale ondernemers.

bla1bla2

De komende tijd houden we iedereen op de hoogte van onze vorderingen. Mocht je goede ideeën hebben of misschien zelfs willen helpen, neem dan contact op via rio@rijnhuyse.nl.