Inschrijving KNLTB Voorjaarscompetitie 2024

Schrijf je uiterlijk zondag 31 december in!
De inschrijving voor de Voorjaarscompetitie 2024 is geopend. Van begin april tot en met begin juni 2024 kunnen teams van TV Rijnhuyse weer de strijd aangaan in diverse competitiesoorten. Verzamel je tennismaatjes en schrijf jullie team zo snel mogelijk in!

Competitie bij TV Rijnhuyse betekent veel gezelligheid, goede sfeer en het spelen en bekijken van sportieve wedstrijden bij de leukste vereniging van de regio. De voorjaarscompetitie wordt traditioneel afgesloten met een BBQ of buffet voor alle deelnemers en partners.

Het inschrijven van een team doe je door het Inschrijfformulier Voorjaarscompetitie 2024 in te vullen en te verzenden. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de inschrijving en de aangeboden competitiesoorten.

Net als eerdere jaren is het aantal plaatsen beperkt. De Technische Commissie verwacht ook komend jaar weer drukte op de  diverse speeldagen. We kunnen plaatsing dus nooit 100% garanderen, maar doen ons best!

Ook voor de Rode en Oranje Voorjaarscompetitie kun je je nu aanmelden. Dit doe je door een mailtje te sturen aan . Vermeld hierin je naam, geboortedatum en kleur (rood of oranje).

Opgeven kan tot en met zondag 31 december!