Inschrijving KNLTB voorjaarscompetitie 2022

kampioenen najaarscompetitie 2019 RijnhuyseSchrijf je in vóór zondag 19 december!

Ook dit keer weer in de hoop dat de corona-omstandigheden het toelaten om aankomend voorjaar competitie te spelen, is de inschrijving voor de Voorjaarscompetitie 2022 geopend. Van begin april tot en met begin juni 2022 kunnen teams van TV Rijnhuyse dan weer volop strijden in diverse competitiesoorten. Verzamel je tennisvrienden en schrijf jullie team zo snel mogelijk in!

Competitie bij TV Rijnhuyse betekent veel gezelligheid, goede sfeer en het spelen en bekijken van sportieve wedstrijden bij de leukste vereniging van de regio. De voorjaarscompetitie wordt traditioneel afgesloten met een BBQ of buffet voor alle deelnemers en partners. Natuurlijk ook dit keer weer onder voorbehoud van de dan geldende coronaregels!

Het inschrijven van een team doe je door het Inschrijfformulier Voorjaarscompetitie 2022 in te vullen en te verzenden. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de inschrijving en de aangeboden competitiesoorten.

Net als eerdere jaren is het aantal plaatsen beperkt. De Technische Commissie verwacht ook komend jaar weer drukte op de diverse speeldagen. We kunnen plaatsing dus nooit 100% garanderen, maar doen ons best!

Ook voor de Rode en Oranje Voorjaarscompetitie kun je je nu opgeven. Dit doe je door een mailtje te sturen aan . Vermeld hierin je naam, geboortedatum en kleur (rood of oranje).

Aanmelden kan tot en met zondag 19 december!