Inschrijving Voorjaarscompetitie nu open!

Meer informatie en het inschrijfformulier vind je op de pagina van de voorjaarscompetitie.

De inschrijving voor de Voorjaarscompetitie 2020 is geopend. Van begin april tot en met begin juni 2020 kunnen teams van Rijnhuyse weer volop meestrijden in diverse competitiesoorten. Verzamel je tennisvrienden en schrijf jullie team zo snel mogelijk in!

Competitie bij Rijnhuyse betekent veel gezelligheid, goede sfeer en het spelen en bekijken van sportieve wedstrijden bij de leukste vereniging van de regio. De voorjaarscompetitie wordt traditioneel afgesloten met een BBQ of buffet voor alle deelnemers en partners.

Het inschrijven van een team doe je door het Inschrijfformulier Voorjaarscompetitie 2020 in te vullen en te verzenden. Dit geldt ook voor de Groene competitie. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de inschrijving en de aangeboden competitiesoorten.

Let op: net als eerdere jaren is het aantal plaatsen beperkt. De zondag is traditioneel een zeer drukke speeldag, omdat op deze dag onder andere onze selectieteams actief zijn. Maar de Technische Commissie verwacht komend jaar ook meer drukte op de overige speeldagen. We kunnen plaatsing dus nooit 100% garanderen, maar de TC doet zijn best!

Ook voor de Rode en Oranje Voorjaarscompetitie kun je je nu opgeven. Dit doe je door een mailtje te sturen aan . Vermeld hierin je naam, geboortedatum en kleur (rood of oranje).

Aanmelden kan tot en met zondag 8 december!