Inschrijven Voorjaarscompetitie 2020

De inschrijving voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2020 is geopend. De competitie begint in week 14 en duurt tot en met week 23 van 2020. De speeldagen kun je hier vinden. Klik hier voor de speeldata van de Tenniskidscompetitie en de juniorencompetitie. Alléén d.m.v. het invullen en verzenden van onderstaand formulier kun je je als team inschrijven (1 ingevuld formulier per team; de aanvoerder ontvangt een inschrijfbevestiging per mail). We verzoeken je om alle teamleden op te geven. De captain is de contactpersoon namens het team en bij hem/haar zal ook de competitiebijdrage middels een automatische incasso geïnd worden. Deze manier van inschrijven geldt ook voor de Groene competitie!

Opgeven voor de Rode en Oranje Tenniskidscompetitie kan door middel van een mailtje aan . Vermeld hierin je naam, geboortedatum en kleur (rood of oranje). De Tenniskidscoördinator zal vervolgens samen met de trainers de teams samenstellen.

Als je je individueel (zoekend naar een team) of als reservespeler wilt opgeven voor de Voorjaarscompetitie, stuur dan een mailtje naar . Hierbij graag je speelsterkte enkel en dubbel, geboortedatum en KNLTB-nummer vermelden. Ook horen we graag voor welke dag en competitiesoort je beschikbaar bent.

Spelers van de selectie worden door de TC en trainers ingedeeld en hoeven zich niet in te schrijven via onderstaand formulier.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op via .

Opgeven kan tot en met zondag 8 december a.s.!

Enkele belangrijke opmerkingen/extra informatie:

  1. Belangrijk: voor teams die door overinschrijving op de vrijdagavond of de zondag afvallen en toch competitie willen spelen, is het enige alternatief de zaterdag overdag of de zaterdagavond. Om deze reden bieden we geen 2e keuzemogelijkheid meer aan in het inschrijfformulier. De TC zal deze teams t.z.t. benaderen met de vraag of zij op zaterdag willen spelen (indien de capaciteit dit toelaat).
  2. De juniorencompetitie is vernieuwd! De enige competitiesoort voor junioren op zaterdag is Gemengd 13 t/m 17 jaar, met 6 partijen i.p.v. 5 (2ME, 2JE, 2GD). Op zondag zijn de Jongens-, Meisjes- en Gemengd 10 t/m 14 varianten vervangen door één competitievorm: Junioren 11 t/m 14 jaar, waarbij meisjes en jongens door elkaar heen spelen (zoals bij Groen). De competitiesoorten 11 t/m 17 op zondag worden nu 13 t/m 17 jaar (Jongens, Meisjes en Gemengd).
  3. Naast wijzigingen in de leeftijdscategorieën en opstelling, wijzigt er ook veel in de puntentelling in de jeugdcompetities. Voor een overzicht van alle wijzigingen klik hier.
  4. Sinds 2018 geldt Verkort Spelen voor alle dubbelpartijen (DD, HD en GD). Dit betekent dat een eventuele beslissende derde set wordt vervangen door een wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil). Klik hier voor meer informatie.
  5. Sinds 2017 is er een behoorlijke versoepeling in de invallersregeling. Deze versoepeling maakt het invallen in andere teams en/of het onbeperkt aantal keren per week competitie spelen voor onze vereniging een stuk eenvoudiger. Interesse in het spelen in meerdere teams (op verschillende speeldagen)? Stuur een mailtje naar voor de mogelijkheden.
  6. De variabele begintijden op zaterdag- en zondag overdag zijn met ingang van 2018 nog verder uitgebreid. Ook in 2020 mag er tussen 09:00-16:30 uur worden aangevangen. Uitgezonderd de jeugd en gemengd senioren op zondag.

Verder in 2020 van toepassing:

  1. Dubbel competities op zaterdag én nu ook zondag overdag (Gemengd, Heren, Dames).
  2. Zaterdagavond competitie: naast Gemengd dubbel nu ook Dames- en Herendubbel 25+.
  3. 8&9-competitie op zondagmiddag (voor iedereen die net begonnen is met tennis; er wordt verkort gespeeld; 2 dubbels).
  4. Op vrijdagavond dienen teams uit minimaal 6 personen te bestaan. Ook op andere speeldagen is het de wens dat teams uit meer dan 4 spelers bestaan.
Inschrijfformulier Voorjaarscompetitie 2020

*Vereiste informatie

Wij willen graag deelnemen aan de voorjaarscompetitie 2020

Competitie keuze*
De aanvangsvoorkeur indien de speeldag zaterdag- of zondag overdag is

Captain/Speler 1

Voor- en achternaam captain/speler 1*

E-mail adres captain/speler 1*

Telefoonnummer captain/speler 1

KNLTB-nummer captain/speler 1*

Geboortedatum speler 1* Speelsterkte speler 1 enkel* dubbel*

Ik wil opgenomen worden in de WhatsAppgroep voor captains*:

De WhatsAppgroep zal gebruikt gaan worden om belangrijke informatie makkelijker bij de aanvoerders te krijgen, om sneller antwoord te kunnen geven op eventuele vragen en om het regelen van invallers tussen teams eenvoudiger te faciliteren.

Speler 2

Voor- en achternaam speler 2*

KNLTB-nummer speler 2*

Geboortedatum speler 2* Speelsterkte speler 2 enkel* dubbel*

Speler 3

Voor- en achternaam speler 3*

KNLTB-nummer speler 3*

Geboortedatum speler 3* Speelsterkte speler 3 enkel* dubbel*

Speler 4

Voor- en achternaam speler 4*

KNLTB-nummer speler 4*

Geboortedatum speler 4* Speelsterkte speler 4 enkel* dubbel*

Speler 5

Voor- en achternaam speler 5

KNLTB-nummer speler 5

Geboortedatum speler 5 Speelsterkte speler 5 enkel dubbel

Speler 6

Voor- en achternaam speler 6

KNLTB-nummer speler 6

Geboortedatum speler 6 Speelsterkte speler 6 enkel dubbel

Speler 7

Voor- en achternaam speler 7

KNLTB-nummer speler 7

Geboortedatum speler 7 Speelsterkte speler 7 enkel dubbel

Speler 8

Voor- en achternaam speler 8

KNLTB-nummer speler 8

Geboortedatum speler 8 Speelsterkte speler 8 enkel dubbel

Opmerkingen en verzenden

Opmerkingen + extra spelers:

Met het versturen van dit formulier maak je de inschrijving van jouw team definitief. In verband met beperkte capaciteit geeft inschrijving echter geen garantie dat jouw team daadwerkelijk wordt ingedeeld. De Technische Commissie zal het competitiereglement volgen bij het plaatsen van de teams. Mocht het zo zijn dat wij teams moeten teleurstellen, dan zullen wij tijdig contact opnemen met de betreffende teams.