Kom een zondagochtend helpen bij de WorldTour

De huidige tenniskidsfunctionaris van Rijnhuyse stopt met de organisatie van de speeldagen van de Worldtour. Voor 2018 zijn we daarom op zoek naar een groepje ouders/verzorgers, dat met behulp van een duidelijk stappenplan op de speeldagen (zondagmorgen) de praktische organisatie op de baan wil doen. Als we voldoende ouders hebben, kunnen we per zondag rouleren!

Kids vinden WorldTour fantastisch

Wat moet je doen? Denk hierbij aan het hanteren van het wedstrijdschema, uitslagen invoeren en zorgen voor iets lekkers te eten en te drinken. Kortom, zorgen voor een gezellige Worldtour-ochtend. Oscar Elsendoorn gaat dit in 2018 coördineren, maar kan dit niet alleen. Als ouder weet je vast hoe leuk de kinderen zo’n ochtend vinden en het zou jammer zijn als het in het nieuwe jaar wegvalt vanwege tekort aan hulp. En vaak ben je er als ouder toch al bij. Waarom dan niet even helpen?

Speelschema 2018

De data in 2018 zijn alvast bekend. Je bent vast een paar zondagen beschikbaar en vele handen maken licht werk!

Zondag 18 maart                               zondag 17 juni
Zondag 25 maart                               zondag 24 juni
Maandag 2 april                                zondag 3 juli
Zondag 10 juni

In het najaar van 2018 is er dan nog een periode van 5 zondagochtenden. Dus kijk even in je agenda en denk aan het plezier van je kind tijdens de Worldtour, want het zou jammer zijn als we het moeten afblazen. Ben je een paar ochtenden beschikbaar of heb je vragen, stuur dan even een mailtje naar .