Inschrijven voor de clubkampioenschappen kan tot 25 augustus

Inschrijven kan nog!

Het is bijna zover! De clubkampioenschappen staan voor de deur. Fijn dat al heel veel mensen zich hebben ingeschreven. Voor de mensen die het nog niet hebben gedaan: het kan nog steeds! De inschrijving sluit op 25 augustus en inschrijven kan via www.toernooi.nl. Het derde onderdeel is helemaal GRATIS.

Tennissen, tennissen en nog eens tennissen

Vanaf woensdag 1 september gaan we van start met de Rijnhuyse  Xpletus clubkampioenschappen 2021. Tijdens de clubkampioenschappen willen we graag zoveel mogelijk tennissen. We hebben een ROOD en ORANJE event voor de jongste jeugd op zondag 5 september. En voor de iets oudere jeugd de categorie groen, jeugd t/m 14 en jeugd t/m 17. Daarnaast willen wij de jeugd ook de mogelijkheid geven om in de volwassenencategorieën mee te spelen. Zo kunnen volwassenen en jeugd samen met en tegen elkaar spelen. Vanaf de categorie 6 hebben bieden wij eveneens een 35+ categorie.

Veiligheid

Wij houden tijdens de clubkampioenschappen rekening met iedereen en volgen de basisregels vanuit het  RIVM. Wij vragen jullie om rekening met elkaar te houden, ook na een vaccinatie.  Was dus goed je handen, houd 1,5 meter afstand en blijf thuis en laat je testen als je klachten hebt.

ROOD en ORANJE event

Op zondag 5 september van 09.00 – 11.00 uur heten wij onze jongste jeugd van harte welkom op het ROOD en ORANJE event. Om je in te schrijven mail je naar , maar dit kan ook ter plekke aan de tafel! De kosten zijn 2,5 euro. De trainers Bart en George zullen het event begeleiden. En we zorgen dat er iets lekkers te eten en drinken is. En….leuke gadgets!

Finale zaterdag.

Naast veel tennisplezier is de finaledag natuurlijk extra bijzonder. Wij reiken de prijzen uit aan onze nieuwe clubkampioenen die een heel jaar lang deze eervolle titel dragen. Verder willen wij zaterdag 11 september, de finaledag graag sfeervol en vooral feestelijk afsluiten. Dit doen we met een wijnproeverij in samenwerking met W3 wijnen en met een BBQ. Hiervoor kun je je tijdens de toernooiweek inschrijven aan de wedstrijdtafel.

Tot snel tijdens de clubkampioenschappen!