Inschrijven KNLTB Najaarscompetitie 2024

Schrijf je in vóór maandag 10 juni!

Hoewel we nog volop in de Voorjaarscompetitie zitten, moeten we ons al bijna weer opgeven voor de Najaarscompetitie. Dus verzamel jouw tennisvrienden en schrijf jullie team nu in! Doe dit uiterlijk op maandag 10 juni.

Inschrijven doe je door dit formulier in te vullen en te verzenden. Op diezelfde pagina vind je meer informatie over de speeldagen, de inschrijving, de aangeboden competitiesoorten etc.

Ook dit jaar is het aantal speeldagen in de Najaarscompetitie weer vijf. Nieuw is spelen om promotie/degradatie met ingang van dit jaar!

Dit najaar wordt de vrijdagavondcompetitie in tegenstelling tot de Voorjaarscompetitie NIET om de week gespeeld. Dit betekent dus dat we minder teams kunnen plaatsen dan in de huidige Voorjaarscompetitie.

Net als andere jaren is het aantal plaatsen beperkt. De Technische Commissie verwacht ook dit keer weer drukte op de diverse speeldagen. We kunnen plaatsing dus nooit 100% garanderen, maar doen ons best!

JEUGD: van de huidige jeugdteams uit de Voorjaarscompetitie willen we graag weten of ze als team door willen gaan in de Najaarscompetitie of niet. Ook als er mutaties zijn binnen het team willen we dit graag weten. Je mag dit mailen naar en daarnaast gaan we de aanvoerders van deze teams hiervoor ook persoonlijk benaderen.

Jeugdleden die op dit moment nog geen competitie spelen, maar dit in het najaar wel graag willen, kunnen zich opgeven d.m.v. een mailtje aan . Dit kan individueel (we gaan dan ons best doen om een plekje in een passend team te vinden) of als compleet team. We zouden het erg leuk vinden als veel nieuwe jeugdspelers zich aanmelden! Als je graag samen met iemand in een team wil dan kun je dit natuurlijk ook aangeven.

Aanmelden kan tot en met maandag 10 juni a.s.!