Jeugdtoernooi bijna van start

16195387_1374949442578401_332988660313451985_nKan jij ook niet wachten totdat het Kapsalon van Doorn open Jeugdtoernooi begint? Nog maar een dagen en dan is het al zover! Hieronder zie je een overzicht van alle activiteiten en gezellige dingen er deze week op het park georganiseerd worden. En als er nog vrijwilligers zijn die op zondag willen helpen als scheidsrechter, dan kan je je aanmelden bij

LET OP!!! Deze week zullen de banen veelal bezet zullen zijn door het jeugdtoernooi. Als je vrij wilt spelen, bel dan eerst even om te vragen of er banen beschikbaar zijn.

Gouden thema: Dit jaar is het thema ‘Jij bent goud waard!’. Heb jij een gouden instelling? Dan win jij misschien wel het Gouden racket (met echt bladgoud!). Dit is een speciale prijs voor die speler of speelster die een ‘gouden instelling’ heeft. De hele week is er een mysterie scout aanwezig die deelnemers beoordeelt op hun houding op de baan. Sportief gedrag, extreme pech, doorzettingsvermogen en plezier op de baan zijn daarbij de vier aandachtspunten. Het Gouden racket is gesponsord en gemaakt door Grondijs schilderwerken. Andere prijzen die gewonnen kunnen worden zijn o.a. gesponsord door Summit Sport en Kapsalon van Doorn.

Esther Vergeer foundation: Op 18 maart is de open dag van de Esther Vergeer foundation. Ook Esther Vergeer zelf zal aanwezig zijn en in de middag even tijd hebben voor de kinderen die op de club. Wij kunnen eerst even met Esther tennissen en daarna hebben we een meet & greet met handtekeningen en foto’s.

Speciaal menu: Aankomende week staat iedere dag een aangekleed broodje in de schijnwerpers. Daarnaast kun je iedere dag chocolademelk met slagroom, een reuzentosti en een panini bestellen. Ook zal de bar iedere dag voor een gratis hapje zorgen voor alle mensen die aanwezig zijn. Kortom, voor jou en jouw fans wordt goed gezorgd tijdens het toernooi. Bij ons in het clubhuis kan dit alles alleen per pin betaald worden.

ROOD en ORANJE Event: Op 22 maart is Het Gouden Event. Heb jij je al ingeschreven? Het Gouden Event heeft hetzelfde thema als het Kapsalon van Doorn Open Jeugdtoernooi: Inschrijven kan tot maandag 20 maart via https://tenniskids.toernooi.nl. Mocht je nog vragen hebben, mail ons dan op .

Woensdag gaan we om 15.00 uur starten met een coole warming-up met zijn allen. We vragen je dan ook of je rond 14.30 uur aanwezig kunt zijn. Je kan je dan melden aan de wedstijdtafel. Je krijgt dan alvast een sticker met jouw naam en ook checken we of de betaling van het event in orde is. Zo niet, dan is het handig als jij of een van je ouders 6 euro contant bij zich hebben. Na de warming-up gaan wij tennissen! We hebben al tellers die je zullen helpen op de baan. Maar misschien wil jouw papa of mama ook wel helpen. Dat zouden wij erg gezellig vinden. Tussendoor zijn er pauze momenten met wat lekkers en te drinken. We sluiten af met een echte prijsuitreiking! Dit zal rond 17.00 zijn voor ROOD en tegen 17.30 voor ORANJE.

Finaleweekend: De zondag in het finaleweekend is natuurlijk extra feestelijk! Zondag middag kun je mee eten met de gouden lunch. Dit is niet alleen voor de finalisten maar voor alle kinderen die hebben meegedaan aan het toernooi! Papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes (en andere supporters) zijn ook van harte welkom. Je kunt je in de toernooiweek opgeven bij de wedstrijdtafel. Ook zijn wij nog op zoek naar ouders die 1 of 2 wedstrijden scheidsrechter kunnen zijn tijdens de finaledag.