Alarmsysteem

In verband met een wijziging van het alarmsysteem in het clubhuis is het noodzakelijk enkele “regels” op te stellen, die strikt in acht genomen moeten worden, om de vereniging niet op grote kosten te jagen.

Bij alarm, of het niet instellen of niet goed instellen van het alarm gaat er een waarschuwing naar een alarmcentrale. De centrale waarschuwt direct de beveiliging en er komt een surveillant polshoogte nemen.
Iedere komst van een surveillant kost 60 Euro.

Jullie begrijpen, dat moet worden voorkomen, dat een surveillant moet komen, omdat het alarm niet is ingesteld, of niet goed is ingesteld.

Daarom de volgende regels/afspraken die vooral door de bardiensten in acht genomen moeten worden, maar ook verder door iedereen die als laatste het clubhuis verlaat en over een sleutel van het clubhuis beschikt.

1. Het clubhuis dient voor 23.45 uur verlaten te ziin, afwijkingen van dit tijdstip zijn alleen mogelijk voor activiteiten die zijn georganiseerd door commissies;
2. Degene die als laatste het clubhuis verlaat (meestal de bardienst) stelt het alarmsysteem in werking. Let daarbij nauwkeurig op de instructie die bij het alarmsysteem hangt