Clubkampioenschappen voortaan in september

De Clubkampioenschappen 2019 komen eraan!

Ons gezellige verenigingstoernooi is dit jaar verhuisd naar september en vindt plaats van 31 augustus t/m 8 september. Zo na de zomervakantie is iedereen lekker uitgerust, dus een mooi moment om weer de baan op te gaan. En het is natuurlijk ook meteen een prima voorbereiding op de Najaarscompetitie.

Binnenkort maken we via de bekende kanalen bekend wanneer de inschrijving open gaat, maar blok de datum maar vast in je agenda: 31 augustus t/m 8 september.

Een mooi toernooi dankzij jou?!

Mocht je zin, tijd en gelegenheid hebben om te helpen met de organisatie van dit toernooi: de TC kan nog wel wat extra handjes gebruiken. Met ieder uurtje hulp zijn we al blij! Neem contact op met de TC via , ook voor meer informatie.