QuoVadis Open Toernooi voortaan in juni

QuoVadis Open Toernooi 2019

Belangrijk nieuws van en voor Tennisvereniging Rijnhuyse: het QuoVadis Open Toernooi verhuist naar de maand juni. Editie 2019 zal gehouden worden van 15 t/m 23 juni.

Voor Rijnhuyse stond de maand september altijd in het teken van het Open Toernooi. Maar daar zaten ook nadelen aan. Bij veel clubs in de regio vinden dan namelijk de clubkampioenschappen plaats. En omdat wij ook graag deze grote groep tennisliefhebbers bij ons willen ontvangen, hebben wij met ingang van dit jaar ons Open Toernooi verplaatst naar de maand juni.

Geef de data alvast door aan je familie, teamgenoten, tennisvrienden en competitietegenstanders. Binnenkort maken wij via social media, deze website en de nieuwsbrief bekend wanneer de inschrijving start. Op Facebook hebben wij een evenement aangemaakt dat je kunt volgen door op ‘geïnteresseerd’ te drukken. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

Kortom: blok 15 t/m 23 juni alvast in je agenda en dan zie we jullie tijdens het QuoVadis Open Toernooi 2019!