Inschrijven jeugdtoernooi tot en met 8 maart

open jeugdtoernooi Rijnhuyse

Heb jij je al ingeschreven voor het Kapsalon van Doorn Open Jeugdtoernooi Rijnhuyse? Dit kan nog tot en met 8 maart, dus doe het snel via www.toernooi.nl. Het tweede onderdeel is helemaal gratis.  Omdat wij jou graag willen laten tennissen, spelen wij zoveel mogelijk in poules.

Verder hebben wij dit jaar wat nieuwe sponsoren als Jumpsquare, Intersport, Merwestein en niet te vergeten de Bowlingbaan in Nieuwegein. Er staan jullie dus weer mooie prijzen te wachten.

Plezier

Ook dit jaar reiken wij weer het Gouden Racket uit aan de speler of speelster die een ‘sportieve instelling’ heeft. De hele week is er een mysterie-scout aanwezig die deelnemers beoordeelt op hun houding op de baan. Sportief gedrag, extreme pech, doorzettingsvermogen en plezier op de baan zijn daarbij de vier aandachtspunten. Het Gouden Racket is gesponsord en gemaakt door Grondijs schilderwerken.

Rood- en oranje-event

De jonge talenten kunnen ook meedoen aan het oranje- en rood-event op de woensdagmiddag. De kinderen staat weer veel tennisplezier te wachten. We starten met een warming-up, waardoor iedereen actief en warm begint. Je gaat prijsschieten, wij hebben lekkers en drinken voor tussendoor en natuurlijk spelen wij ook nog leuke wedstrijden. Dus vergeet je tennisracket niet.

Finaleweekend

Omdat de tennisclinic op de zaterdag vorig jaar een groot succes was, organiseren wij de clinic dit jaar opnieuw. Zaterdag 23 maart van 14.30 uur tot en met 16.00 uur, kunnen alle deelnemers van het toernooi meedoen aan een clinic vol met plezier en prestatie. Terwijl jullie zweten en hard je best doen kunnen je ouders genieten van een hapje en een drankje. Deze hapjes worden aangeboden door slagerij Gelderblom en kaasspeciaalzaak Kees Oomen.

De zondag in het finaleweekend is natuurlijk extra bijzonder! Wij reiken alle prijzen uit, hebben veel tennisplezier en natuurlijk maken wij ook de winnaar bekend van de prijsvraag.

Eten en drinken

Natuurlijk hebben iedere dag voor onze spelers een cadeautje. Daarnaast kan iedereen genieten van de luxe broodjes bij de bar. In het finaleweekend hebben wij op zaterdag weer een suikerspinmachine waar je de hele dag terecht kan voor wat roze zoetigheid.

Vrijwilligers

Om ons Open Jeugdtoernooi nog mooier te maken, zijn wij nog op zoek naar helpende handen. Wij zoeken nog scheidsrechters voor de finaledag op zondag 24 maart. Wanneer je wil helpen kun je je inschrijven op de lijst in het clubhuis, of een mail sturen naar .