Wat was de jubileumreceptie ontzettend leuk!

eerste magazine voor Gerard van Beek

Bedankt allemaal!

Bedankt voor een geweldige jubileumreceptie voor het 50-jarig bestaan van onze club. Wat waren er veel leden én oud-leden en andere belangstellenden! Het was Genieten met een grote G.

Foto’s op de website

Erwin Hakkenes heeft deze zondag veel foto’s gemaakt. Bijvoorbeeld van de uitreiking van het eerste exemplaar van ons jubileummagazine aan lid-van-het-eerste-uur Gerard van Beek. Maar ook van de toespraken door de KNLTB, door John van Engelen (wethouder van de gemeente Nieuwegein én oud-lid). En natuurlijk van de overhandiging van de cheque ten bate van het G-tennis, want dat goede doel hebben wij aan ons jubileum gekoppeld.

De foto’s van de jubileumreceptie staan nu op deze website. En we binnenkort voegen ook de historische foto’s toe, die de hele middag op het scherm gedraaid hebben. Zodat jullie ook online kunnen blijven nagenieten.

Jubileummagazine gemist?

Heb jij nog geen jubileummagazine opgehaald? Na afloop van de algemene ledenvergadering op woensdag 20 februari a.s. heb je een nieuwe kans. Als er nog magazines over zijn, kun je tijdens de aanvoedersavond van de competitie (eind maart) er nog eentje ophalen. En anders ook nog tijdens onze sportieve jubileummiddag op 7 juli. Maar op = op…

Op naar het Jubileumfeest op 7 juli

Nu de jubileumreceptie achter de rug is, gaan we ons opmaken voor het sportieve jubileumfeest op zondag 7 juli a.s. Misschien is jullie tijdens de receptie al gevraagd of je daar denkt te komen. Zo proberen we alvast een idee te krijgen van het aantal gasten.

Zodra we het programma officieel gaan presenteren, kun je je écht aanmelden. Daarover binnenkort meer, via de nieuwsbrief, website en social media.