Opgeven Alternatieve Senioren Competitie

Buiten stormt het en dus kijken we alweer uit naar de zomer. Immers, in de zomer spelen dames (50+) en heren (55+) van 24 juni tot en met vrijdag 30 augustus 2019 de Alternatieve Senioren Competitie.

Deze competities staan los van de KNLTB. Circa zestien verenigingen in de regio doen mee aan deze competitie. Rijnhuyse speelde in 2018 met een dames- en twee herenteams mee. Naast wedstrijdelement is gezelligheid een belangrijke component.

Poules bestaan uit zes à zeven teams. Elk team moet over minimaal zes spelers beschikken om twee keer drie dubbelwedstrijden van twee sets te kunnen spelen. Per week speel je een uit- of thuiswedstrijd. Het thuisspelende team bepaalt zelf de wedstrijddag. Meer informatie is te vinden op de site van het ASC.

De huidige teams van Rijnhuyse kunnen best versterking gebruiken. En wellicht kunnen we meer teams afvaardigen. Belangrijk is de gewenste flexibiliteit van spelers om bij bezettingsproblemen (door vakanties/blessures) over en weer te willen invallen. Ook is inzicht in de vakantieplanning gewenst. Heb je veel verhinderingen dan kun je je ook aanmelden voor de reservelijst.

Mocht je interesse hebben, spreek gerust een van de vaste deelnemers aan, zoals Tineke van den Berg (dames), Elibert van Doorn, Ellis van Leusden, Hans Jansen, Rinus Kok of Ton de Graauw (heren) voor meer informatie.

Opgeven voor de competitie kan , tot 1 februari. Met opgave van beschikbaarheid/verhinderingen in de speelperiode.