Enthousiaste keukenbrigade gezocht voor drukke events

De clubhuiscommissie wil voor het komend jaar een ‘profteam’ inzetten om tijdens evenementen een gedreven en ervaren team in de keuken en achter de bar te hebben staan. Interesse? Lees verder.

Wies, Nel en Joke van de clubhuiscommissie zijn al druk bezig om de bardiensten voor het komend jaar in te regelen, maar daarnaast willen ze graag een team starten dat op evenementen als het open toernooi, de clubkampioenschappen, voor- en najaarscompetitie en het open jeugdtoernooi de keuken en de bar gaat beheren.

Verschillende leden zijn al enthousiast en hebben toegezegd hier aan mee te werken, maar er zijn nog meer mensen nodig. Dus, vind jij het leuk om in de keuken van Rijnhuyse te werken? Ben je er ook handig in? Vind je het ook leuk om tijdens gezellig drukke evenementen achter de bar te staan? Geef je dan gewoon op. Elke dienst telt als een gewone bardienst, dus ben je daar alvast mooi vanaf.

De clubhuiscommissie maakt voor elk event een lijst waarop je kunt aangeven wanneer je wilt en kan. Minimaal drie keer, maar meer mag altijd. . Vervolgens gaat je naam op een lijst en wordt er verder gewerkt aan een invulling. Zodra er meer bekend is, worden de diensten uitgewerkt.