G-tennissers gesponsord door Santé Fysiotherapie

           

De G-tennissers van Rijnhuyse zijn door Santé Fysiotherapie uit Nieuwegein in het Oranjezonnetje gezet! Zaterdag 21 april overhandigde Jean-Paul van Doorn, eigenaar van Santé Fysiotherapie (samen met Edwin van de Velden), prachtige trainingsjacks voor onze G-tennissers. Dat de groep G-tennissers bij Rijnhuyse gestaag groeit, vindt de vereniging geweldig. Want iedereen moet kunnen sporten en is welkom bij Rijnhuyse, zowel valide als minder valide mensen. We vinden het dan ook prachtig dat Santé Fysiotherapie hun betrokkenheid bij G-tennis op deze manier uitdrukt.  Santé Fysiotherapie Nieuwegein heeft een vestiging aan de Middelhoeve 35A en aan de Dorsvlegelweide 24 in Nieuwegein.

G-tennis iets voor jou? Kom naar de clinic op 28 april

Iedere zaterdagmorgen geven onze trainers Bart van Essen en Bas Jansen les aan de G-tennissers. Ze worden daarbij ondersteund door diverse jeugdleden van de club.

Heb jij een beperking en wil jij ook leren tennissen? Kom dan a.s. zaterdag 28 april 13.00 uur naar onze club voor een clinic. De deelname is gratis. Aanmelden kan via .