Gouden Racket voor Mandy van Wolferen

Zondag 25 maart is het Kapsalon Van Doorn Rijnhuyse Open Jeugdtoernooi 2018 feestelijk afgesloten. Naast huldiging van de winnaars in de diverse speelcategorieën, ontving Mandy van Wolferen het Gouden Racket. Dit racket (belegd met echt bladgoud!) wordt ieder jaar uitgereikt aan diegene die het meest sportieve of positieve gedrag tijdens het jeugdtoernooi vertoont. En Mandy maakt dat binnen en buiten de baan ruimschoots waar. Zo kwam zij regelmatig vrienden en vriendinnen aanmoedigen, hielp zij de toernooiorganisatie daar waar mogelijk en helpt zij iedere zaterdagochtend bij het G-tennis.

Het Rijnhuyse Open Jeugdtoernooi kan terugkijken op een zeer geslaagde jubileumeditie. Op de finaledag heerste er fijne gezelligheid op het terras en waren niet alleen de ouders en grootouders van de finalisten aanwezig, maar ook leden waarvan de kinderen niet eens tot de tennissers behoorden. Op de facebookpagina van Rijnhuyse zijn alle foto’s van het evenement terug te vinden.

Een geslaagd toernooi komt er niet zomaar. Het bestuur wil alle vrijwilligers een groot compliment maken: zij hebben een geweldig toernooi neergezet! Ook toen het regende of ijskoud was stonden ze klaar voor de deelnemers en hun fans. Ze zorgden voor gezelligheid toen het weer alleen geschikt was voor echte die-hards op de baan. En het helpt het natuurlijk ook enorm als er na en naast de wedstrijd fantastische broodjes worden geserveerd… Het verbaast dus niet dat we uit de eerste hand hebben gehoord dat ook de spelers het een supergezellig toernooi vonden en dat ze alweer uitkijken naar volgend jaar!