Ophalen KNLTB-pas alleen NA inschrijven bardienst

Op dinsdag 27 en donderdag 29 maart van 19.00 uur tot 23.00 uur kun je in het clubhuis jouw KNLTB-pas voor 2018 ophalen. Wanneer je competitie speelt zal jouw aanvoerder de pasjes van het team ophalen.

Nieuw is dat je je ingeschreven moet hebben voor de bardiensten in 2018 om jouw pasje te krijgen. Hiervoor is gekozen omdat de afgelopen jaren veel (vrijwilligers)werk is gaan zitten in het aansporen van leden om zich in te schrijven voor de bardienst. Op dit moment zijn er nog 150 leden die geen bardienst hebben ingepland. Dit betekent dat deze pasjes niet uitgereikt kunnen worden. Dit kan vervelend zijn voor de competitiespelers, want zonder pasje kun je geen competitie spelen. Maar ook een baan afhangen om vrij te spelen gaat niet zonder pasje.

Schrijf je dus voor 10 maart in voor tenminste één bardienst, zodat ook jouw pasje uitgereikt kan worden! Zo kunnen we allemaal spelen en daarna ook allemaal gezellig wat drinken.

Bardienst wordt gedraaid door alle leden die: 

 • Tussen de 18 en 75 jaar oud zijn;
 • Geen G-tennisser of roller zijn;
 • Hun bardienst niet hebben afgekocht;
  • Je kunt jouw bardienst afkopen. Dit kost € 60,-, waarna je voor een jaar van jouw verplichtingen bent ontheven. Vanzelfsprekend hopen wij dat zo min mogelijk leden hier gebruik van maken: het is veel fijner voor de club als iedereen meedoet aan de bardienst.
  • Mocht je toch de bardienst af willen kopen, kun je dit doen door € 60,- over te maken op NL37 Rabo 0331002868 en dit vervolgens te melden via de 
 • Geen officiële vrijstelling hebben gekregen van het bestuur voor 2018;
  • Een (klein) aantal leden krijgt van het bestuur een vrijstelling van bardienst voor de duur van een jaar. Dit zijn vrijwilligers die in een commissie of anderszins veel tijd steken in de vereniging. Deze vrijwilligers hebben in januari 2018 bericht gekregen van het bestuur.
  • Als je geen bericht hebt gekregen over vrijstelling van bardienst, dan heb je dus geen vrijstelling. Ook als je de afgelopen jaren geen bardienst hebt gedraaid! Er is gekozen voor duidelijkheid, eenduidigheid en een zo breed mogelijke basis voor de bardienst.
  • Als je alsnog vrijstelling wilt hebben voor de bardienst dan moet je daar toestemming voor krijgen van het bestuur. Mocht je vragen hebben over de vrijstelling, dan kun je contact opnemen met de .

Hoe plan je een bardienst in?

Het inschrijven is dit jaar vernieuwd omdat de KNLTB het ‘oude’ afhangbord per 1 januari 2018 offline heeft gehaald. We zijn dus gedwongen om over te stappen. Waarschijnlijk is dat even lastig opstarten, maar de nieuwe online omgeving heeft op de lange termijn wel veel voordelen. We hopen dan ook dat iedereen met onderstaande tips aan de slag gaat om in te loggen voor de bardiensten:

 • Ga naar mijn.knltb.club. Let op: dit is een nieuwe website!
 • Log in:
  • Voer je bondsnummer in;
  • Voer je wachtwoord in:
   • Voor de eerste keer? Klik op ‘wachtwoord vergeten’. Je krijgt dan een mail op het bij de ledenadministratie bekende mailadres met een link waarmee je een wachtwoord kunt instellen.
   • Wachtwoord vergeten? Klik op ‘wachtwoord vergeten’. Je krijgt dan een mail op het bij de ledenadministratie bekende mailadres met een link waarmee je een wachtwoord kan instellen.
   • Lukt het niet? Dan kun je contact opnemen met KNLTB.club via chat, mail, of 085-8884880.
 • Selecteer een bardienst en klik op ‘inplannen’.

Lukt het niet? Hier een aantal tips:

 • Wanneer het inloggen niet lukt, staat er een uitgebreide instructie online: Instructie inschrijven voor de bardienst.
 • Je kunt contact opnemen met KNLTB.club via chat, mail, of 085-8884880. Ze reageren vrij snel en kunnen het nieuwe inloggen goed uitleggen.
 • Wanneer je je wachtwoord kwijt bent, kun je dat op mijn.knltb.club opnieuw aanvragen. Je krijgt dan een mail op het bij de ledenadministratie bekende mailadres met een link waarmee je een wachtwoord kan instellen.