Kapsalon van Doorn Open Jeugdtoernooi Rijnhuyse komt eraan!

Schrijf je in vanaf 20 januari via www.toernooi.nl!

Van 16 t/m 25 maart 2018 ben jij van harte welkom bij de 10e (!!) editie van het Kapsalon van Doorn Open Jeugdtoernooi Rijnhuyse. Ieder jaar weer een toptijd voor jeugdspelers, waar plezier in tennis en sportiviteit centraal staat. En omdat het de 10keer is kun je voor minder meer tennissen: inschrijving voor het tweede onderdeel is GRATIS!

We spelen zoveel mogelijk in poules, dus iedereen komt in ieder geval uitgebreid aan tennissen toe. Maar dat is bij lange na niet het enige! We zetten sportiviteit, plezier, de spelers én de fans extra in het zonnetje.

Sportiviteit: Natuurlijk hebben wij weer een speciale prijs voor die speler of speelster die de ‘sportiefste instelling’ heeft. De hele week is er een mystery scout aanwezig die deelnemers beoordeelt op hun houding op de baan. Hij of zij let op sportief gedrag, extreme pech, doorzettingsvermogen en plezier op de baan. De speler of speelster die positief opvalt krijgt een bijzondere beloning: het inmiddels befaamde Gouden Racket, gesponsord en gemaakt door Grondijs schilderwerken.

Plezier: tijdens de toernooiweek is er ook van alles naast de baan te doen. Zo staat Tri-tennis voor je klaar, is er een voetbalkooi en hebben wij zoals ieder jaar elke dag een verrassing voor je klaarliggen. En als er zoveel te doen is, moet je ook goed eten… Dus worden er weer mooie verrassingen uit de keuken getoverd.

ROOD en ORANJE event: De jonge talenten kunnen op woensdag 21 maart meedoen aan het gezellige ROOD en ORANJE event. Daarnaast zorgen wij voor iets speciaals! Zo krijg je een welkomstcadeau en een mooie prijs om mee naar huis te nemen.

Feestlunch bij de finale: De zondag in het finaleweekend is extra speciaal! Op zondagmiddag kun je mee-eten met de Feestelijke FinaleLunch. Deze lunch is niet alleen voor de finalisten, maar voor alle kinderen die hebben meegedaan aan het toernooi! En niet te vergeten voor hun fans, zoals papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes (en andere supporters): ook zij zijn van harte welkom. Je kunt je tijdens de toernooiweek opgeven voor deze lunch bij de wedstrijdtafel.

Wij zijn erbij! Jij ook?