Terugblik Veteranen Winterdubbelcompetitie

Erwtensoep, Beaujolais en géén Fats Domino…

De Veteranen Winterdubbelcompetitie bij TV Rijnhuyse was weer een groot succes. Alle deelnemers en invallers hebben er een top-editie van gemaakt!

Bijna alle partijen konden met prima weer worden gespeeld en op sommige dagen kon op de baan en het terras zelfs genoten worden van een heerlijk zonnetje. Blessures waren van voorbijgaande aard en het lukte iedere keer de benodigde invallers te vinden. Het was mooi om nieuwe deelnemers te verwelkomen. Ook zij hebben genoten van de goede sfeer en leerden en passant veel mensen kennen bij de vereniging.

Maar helaas… de geplande muzikale afsluiting met erwtensoep, Beaujolais en Fats Domino was niet perfect. Soep en wijn waren prima, maar de muziekinstallatie was niet aan de praat te krijgen. We zullen Fats maar voor een volgende keer uitnodigen. Maar ook zonder hem was er genoeg gezelligheid en geluid, daar zorgden de aanwezigen zelf wel voor.

De foto’s van de afsluiting op 23 november 2017 staan binnenkort op www.rijnhuyse.nl.