Even voorstellen: Michiel Vinkenburg

Het zou zomaar kunnen dat je mij de afgelopen weken al in actie hebt gezien op het mooie park van TV Rijnhuyse. Ik kom namelijk het trainersteam versterken en ben al aan de slag gegaan met de oudere selectie. Ik heb er veel zin in en hoop ook bij deze vereniging veel mensen te leren kennen!

Daarom stel ik me graag hier voor: Michiel Vinkenburg. Ik ben 35 jaar en woon in Eemnes, met mijn vriendin en twee zonen van 9 en 6 jaar. Ik ben geboren in Linschoten en ben daar begonnen met tennis op mijn zesde jaar.  Later ben ik gaan spelen bij TV Montfoort.

Tijdens mijn studie economie heb ik mijn A-licentie gehaald en ben ik parttime les gaan geven in Breukelen en bij PVDV in Utrecht. Toen ik eenmaal afgestudeerd was, voelde ik er niets voor om achter een bureau te gaan zitten. Ik ging fulltime lesgeven en begon in 2004 zelfs een eigen tennisschool bij PVDV, TV Eemnes en TV Huizen. In datzelfde jaar startte ik met de B-opleiding.

Met de geboorte van mijn oudste zoon zag het leven er natuurlijk anders uit. Ik stopte met mijn tennisschool en ben in dienst gegaan bij BTA. Zo werkte ik van 2008 tot en met 2017 bij LTV Meijenhagen, de eerste drie jaar als hoofdtrainer, samen met Henriëtte van Aalderen, en daarna alleen.

Nu ben ik hoofdtrainer bij LTV Vianen en kom ik dus ook het trainersteam van TV Rijnhuyse versterken. Een mooie uitdaging bij een mooie vereniging!