Mooi tennis en lekker eten bij Rijnhuyse Open

sponsorbord

Aankomende zaterdag 2 september a.s. begint het gezelligste tennistoernooi van de regio, het QuoVadis Rijnhuyse Open 2017! Ook dit jaar hebben we weer veel inschrijvingen dus het zal een fantastische week worden.

Wedstrijden

Binnenkort staan de indelingen van de wedstrijden op www.toernooi.nl De eerste planningen zijn al naar de spelers gemaild en de wedstrijden beginnen doordeweeks veelal rond 17.00 uur. Speel je niet mee, dan is dit overzicht nog steeds interessant, want zo kan je zien of je een bekende kunt komen aanmoedigen?
Of kom gewoon genieten. Bijvoorbeeld van topfavoriet Lisa Borckink (actuele rating 1,4!) in de categorie 2 van het damesenkel. En ook in de mix 2 hebben we maar liefst 5 sterke koppels kunnen strikken (waarbij Lisa Borckink en Maarten Hulst topfavoriet zijn).

Internationale catering

Wanneer je naar de club komt (spelen of kijken) werp dan in ieder geval even een blik op de dagmenukaart. Iedere dag staat de catering namelijk in het teken van een land en gaan wij rond met lekkernijen uit dat specifieke land. Zo staat Spanje dit eerste weekend centraal, is het maandag en dinsdag de beurt aan Mexico, woensdag en donderdag zijn er Japanse hapjes en de laatste dagen gaan we natuurlijk voor Nederland.

Finaleweekend

Het finaleweekend beginnen we vrijdagavond 8 september met een spetterende feestavond en zingt Jan Woudenberg het dak eraf met traditionele Hollandse hits. Op zaterdag staan alle halve finales gepland en wordt het dus genieten. Tot slot zijn alle finales op zondag gepland en is er vanaf 14:00 een wijnproeverij van Wijnfort Jutphaas op het terras.

Kortom, kom van 2 t/m 10 september gezellig naar Rijnhuyse om het beste tennis te zien en buiten de baan lekker te genieten van verschillende activiteiten.

We zien jullie allemaal graag!