Kennismaking nieuwe leden 29 mei

2dPzAgM

 

Maandagavond 29 mei om 20.00 uur is er in het clubhuis een korte bijeenkomst voor alle nieuwe leden.
Even kennismaken met elkaar, met de club en met diverse bestuursleden én ruimte voor jouw vragen. Voorzitter Rick van Midde en Rob de Munk voor ledenwerving en -behoud zullen het een en ander vertellen over het reilen en zeilen binnen de tennisvereniging en Annemiek van Opijnen en Marianne Schippers zijn aanwezig vanuit de Warmbadwerkgroep. In principe hebben nieuwe leden voor wie deze bijeenkomst bestemd is, een uitnodiging ontvangen. Maar misschien is ‘ie wel bij je in de spam-box belandt. Dus ben jij sinds kort lid bij de club, kom dan even langs. Stuur even een zodat we weten dat je komt.

En neem direct je tennisspullen mee, want maandagavond is ook onze wekelijkse gratis tossavond en kan je na deze korte bijeenkomst direct even ballen!