Inschrijving Najaarscompetitie 2017

herfstcompetitie

Inschrijven voor de KNLTB Najaarscompetitie 2017 kan NU!

In september en oktober 2017 kunnen teams van T.V. Rijnhuyse weer volop meestrijden in diverse competitiesoorten. Verzamel jouw tennisvrienden en schrijf jullie team nu in! Doe dit voor maandag 22 mei.

Inschrijven doe je door dit formulier in te vullen en te verzenden. Op diezelfde pagina vind je meer informatie over de inschrijving, de aangeboden competitiesoorten en wijzigingen ten opzichte van het seizoen 2016.

Het komt voor dat er meer teams willen inschrijven in een categorie dan waarvoor plaats is. We kunnen helaas vooraf geen beloftes doen voor aanvragen van bepaalde klassen. Uiteraard doen we wel onze uiterste best het iedereen naar de zin te maken.

Spelers uit de selectie worden door de TC niet automatisch ingedeeld. Wanneer je competitie wilt spelen moeten ook deze spelers zich inschrijven met behulp van bovenstaand formulier.

Aanmelden kan tot en met maandag 22 mei a.s.!

Zaterdag mix 1: Eefje, Krijn, Martijn, Dulet.

Zaterdag mix 1: Eefje, Krijn, Martijn, Dulet.