Iedere maandagavond 20.00 uur Tossavond

veteranencompetitie

De tossavonden bij Rijnhuyse zijn vanaf 1 april a.s. gewijzigd. Vanaf deze dag (geen grapje) is er namelijk elke maandagavond een tossavond op 3 banen. We spelen vanaf 20.00 uur en stoppen om 23.00 uur.  Behalve op feestdagen spelen we elke maandagavond een leuke partij met elkaar. Nieuwe leden zijn welkom, maar ook leden die een keer met iemand anders willen tennissen nodigden we natuurlijk van harte uit! Je hoeft je niet aan te melden, kom gewoon en vergeet je pasje niet! Deelname is gratis.

Avondje helpen?

En misschien kan je het nuttige met het aangename combineren. Want we zoeken nog vrijwilligers om deze de tossavonden te begeleiden (klinkt groter dan het is; je zorgt er gewoon voor dat je de mensen ontvangt en dat iedereen een partijtje speelt). En dan kan je stiekem ook gewoon zelf meespelen. Help je mee? Aanmelden bij Dirk van Dijk (of 1 april op de avond zelf) 06-37291006.