Schrijf je in voor het Open Toernooi

bb904329-4151-4e8b-95f0-ac2c98c7461eHet open toernooi komt steeds dichterbij! Van 3 t/m 11 september organiseert TV Rijnhuyse haar jaarlijkse open toernooi: het Wijnfort Jutphaas Rijnhuyse Open. Inschrijven kan tot en met 25 augustus via Toernooi.nl. In het voorweekend wordt gespeeld van 10:30 uur tot 16:30 uur en door de week van 17:00 uur tot 23:00 uur.

Dit keer ook met een memorabele feestavond! Op vrijdag 9 september staan de pullen bier voor je klaar en knalt de aprés ski muziek uit de speakers, want het is dan Pre-Oktoberfest bij TV Rijnhuyse! Super toll! Dus haal de Lederhosen en Dirndls maar vast uit de kast, want dit feest mag je niet missen! Also, bis zum 9. September!

Uiteraard hoeven jullie niet met een lege maag te tennissen. Er wordt voor hapjes gezorgd en er is koffie met iets lekkers erbij. Iedereen is natuurlijk van harte welkom om spannende en leuke wedstrijden te komen kijken.