Jeugdkamp 2016

P1030968Op 1 juli 2016 was het dan zover……Tenniskamp 2016 voor de jeugd.

Ondanks dat de hockeyvereniging ook een event had mochten we toch van het achterste gedeelte gebruik maken om daar de tenten neer te zetten. Een kleine miezerregen mocht de pret niet drukken, we zagen dat iedereen er erg veel zin had.

Het thema dit jaar… Mystery. Er was een Mystery Guest en de jeugd moest raden wie dat was. Tijdens het kamp werden er steeds aanwijzingen gegeven.

Om 17.30 uur werd de indeling van de teams bekend gemaakt, ieder team mocht daarna een teamnaam verzinnen. Vervolgens mochten ze een canvasdoek beschilderen met daarop hun teamnaam. Om 18.00 uur gingen we heerlijk eten, met dank aan Far East. Toen was het tijd voor lekker tennissen, Rik had allemaal leuke spelletjes bedacht en de kinderen genoten ervan. Na tennis konden ze zich uitleven op de beat van de DJ en voor ze naar bed gingen nog even een nachtspel.

De volgende morgen was het al vroeg dag, om 7.00 uur gingen de kids een rondje fort, wat zagen ze er fris uit!!!! Daarna genieten van een lekker ontbijt. Om 9.00 begon de speurtocht, lastige vragen en opdrachten die werden uitgevoerd, maar waar iedereen zich goed doorheen sloeg, ondanks de flinke regenbui die iedereen over zich heen kreeg. Bij terugkomst was er broodje knakworst voor iedereen, daar waren ze wel aan toe na 1,5 uur lopen.

Toen was het weer snel tijd voor tennissen, stormbaan, dansen en spelletjes.
Om 16.00 uur werd de Mystery Guest bekend gemaakt, de kinderen hadden een dansje geleerd en hebben deze samen met de Mystery Guest gedanst. Uiteraard werd natuurlijk de winnaars bekend gemaakt, die gingen naar huis met een bioscoopbon.

Alle kinderen bedankt voor jullie gezelligheid.
Alle vrijwilligers die dit weekend hebben meegewerkt, bedankt voor jullie hulp.

Het was een geslaagd kamp……we zien jullie volgend jaar weer!!