Inschrijven KNLTB Voorjaarscompetitie 2023

De inschrijving voor de Voorjaarscompetitie 2023 is geopend. Van begin april tot en met begin juni 2023 kunnen teams van TV Rijnhuyse weer volop meestrijden in diverse competitiesoorten. Verzamel je tennisvrienden en schrijf jullie team zo snel mogelijk in, maar in ieder geval vóór dinsdag 27 december!

Competitie bij TV Rijnhuyse betekent veel gezelligheid, goede sfeer en het spelen en bekijken van sportieve wedstrijden bij de leukste vereniging van de regio. De voorjaarscompetitie wordt traditioneel afgesloten met een BBQ of buffet voor alle deelnemers en partners.

Het inschrijven van een team doe je door het Inschrijfformulier Voorjaarscompetitie 2023 op deze pagina in te vullen en te verzenden. Hier vind je ook meer informatie over de inschrijving en de aangeboden competitiesoorten.

Net als eerdere jaren is het aantal plaatsen beperkt. De Technische Commissie verwacht ook komend jaar weer drukte op de diverse speeldagen. We kunnen plaatsing dus nooit 100% garanderen, maar we doen ons best!

Ook voor de Rode- en Oranje Voorjaarscompetitie kun je je nu opgeven. Dit doe je door een mailtje te sturen aan . Vermeld hierin je naam, geboortedatum en kleur (rood of oranje).
Aanmelden hier voor kan tot en met dinsdag 27 december.