Een hart onder de riem

stay at home

Nu we al weken anderhalve meter afstand van elkaar moeten bewaren,  realiseren we ons pas hoe fijn het was op de donderdagmiddagen onbekommerd een balletje te slaan. Een dag na de Winterdubbelcompetitie belandden we in de  “intelligente lockdown”.

Herstelperiode voor blessures

Toch heeft zo’n  periode niet alleen negatieve gevolgen, maar ook voordelen. Alle kleine blessures of sluimerende blessures krijgen de tijd om te genezen. We kijken bovendien terug op de sportieve tennismomenten en de gezellige nazit van het afgelopen winterdubbelseizoen. We kunnen ons ook weer verheugen op de komende 20e Winter Dubbel Competitie en de dag dat we weer een balletje mogen gaan slaan. Intussen vermaken we ons met spelletjes, tv kijken, een stukje fietsen of wandelen, lezen en genieten we van de rust die ons zomaar in de schoot is geworpen.

Stay home, stay safe

We hopen dat het jullie en jullie dierbaren goed gaat en dat we na deze periode ijzersterk terugkomen. We behoren dan wel tot de ouderen maar we zijn zeker nog niet verslagen. Houd je aan de regels, blijf gezond en zorg goed voor elkaar dan zien we elkaar hopelijk binnenkort weer op de baan.

De veteranencommissie

Wil, Ellis, Marianne, Truus en Nelly